DECA NASTAVILA NJEGOVIM STOPAMA: Tika Arsić je stigao da vidi njihov uspeh i kako igraju s Vojom Brajovićem i Ivanom Bosiljčićem!
Foto: Damir Dervišagić

tužna priča

DECA NASTAVILA NJEGOVIM STOPAMA: Tika Arsić je stigao da vidi njihov uspeh i kako igraju s Vojom Brajovićem i Ivanom Bosiljčićem!

Pop kultura -

Tihomir Tika Arsić bio je poznati glumac, koji nas je napustio u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Za sobom je ostavio suprugu Jelenu i četvoro dece iz dva braka, a u jednom od poslednjih intervjua ispričao je da je ponosni otac i da su mlađa deca krenula njegovim stopama.

- Maltretiram decu da zajedno gledamo filmove, vidim da nekad zaspe umorni nakon toga. Imam i potrebu da pričam sa njima - izjavio je Arsić.

foto: Damir Dervišagić

Milica je ćerka iz prvog braka, u kom je bio sa Biljanom Krstić, bavi se marketingom i dizajnom, a kako se čini, Vera i Arsenije će ipak ostati u sferi umetnosti kao i njihovi roditelji, jer su uz Tihomira i Jelenu odrasli u pozorištu, odnegovani su na klasičnoj literaturi, pozorištu i filmu.

- Oboje su završili muzičke škole i sviraju klavir. Arsenije se bavi muzikom i zanimljiv je kantautor. Igrao je u 15 epizoda serije "Sinđelići", tumačivši tinejdžera Žilijena.

Vera je u "Urgentnom centru" tumačila vrlo zahtevnu i karakternu ulogu devojčice zlostavljane na ulici. Velika je čast i zadovoljstvo što su imali priliku da dele set sa Sekom Sablić, Vojom Brajovićem, Ivanom Bosiljčićem. Stariji glumci umeju da budu nežni i pažljivi prema mladim kolegama, a to ih kupi za sva vremena - istakao je glumac za Gloriju.

Tihomir Arsić biće sahranjen u subotu na Novom groblju u Beogradu, a opelo počinje u 14 sati.

Kurir, M. K. foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track