OVO JE ĆERKA ČUVENOG MARKA NIKOLIĆA: Bavi se glumom kao i pokojni otac, ali se ne libi MUŠKIH POSLOVA! Sama je OVO NAPRAVILA
Foto: Printscreen/Instagram

POHVALILA SE

OVO JE ĆERKA ČUVENOG MARKA NIKOLIĆA: Bavi se glumom kao i pokojni otac, ali se ne libi MUŠKIH POSLOVA! Sama je OVO NAPRAVILA

Pop kultura -

Ćerka proslavljenog glumca Marka Nikolića, Mina Nikolić, krenula je očevim stopama što se karijere tiče, a nedavno je snimila i jedan film.

Naime, Mina je pred kamerama mnoge iznenadila kada je otkrila da je položila za upravljanje čamcem koji poseduje, a koji se zove Žana, ali i da je veoma spretna sa alatom.

"Šmirglala sam sama, brusila krov, bila zatrpana prašinom", pričala je kroz osmeh u emisiji "Praktična žena".

Inače, ova mlada glumica je jednom prilikom otkrila i da je radi u kafiću dok čeka prave uloge. Ona je ranije ispričala da je sa tatom imala neobičan, ali veoma iskren i prijateljski odnos.

"Naš odnos bio je, iskreno, malo neobičan, pošto je tati bilo 47 godina kad sam se ja rodila, pa je delovalo kao da smo jednu generaciju preskočili. Možda bi sve bilo potpuno drugačije da je on bio mlađi. Ovako, mogla bih reći da mi je više bio deka nego otac, ali i veliki prijatelj. Imam utisak da je stigao da me nauči svemu onome što mi je neophodno: kako da se postavim prema ljudima, šta treba da želim, kakav stav da razvijem prema poslu", ispričala je Mina Nikolić.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track