poslednji pozdrav

BIVŠA ŽENA TIKE ARSIĆA SVA U CRNINI: Bilja Krstić oprašta se od oca svojih ćerki (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Tihomir Tika Arsić koji je preminuo 7. decembra nakon duge i teške bolesti, biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Veliki broj prijatelja i kolega došli su kako bi se oprostili od glumca, a među njima je i njegova prva supruga, pevačica Biljana Bilja Krstić, koja je stigla vidno utučena i u crnini.

Inače, Bilja i Tihomir su bili u braku dugi niz godina, i imaju dve ćerke - Lenku i Milicu.

foto: Maša Kostić

Podsetimo, Tika je i pored razvoda, uvek je isticao kako je srećan zbog toga što su se on i njegova bivša izabranica voleli i posle rastanka.

On se posle razvoda od Bilje oženio drugi put, i to balerinom Jelenom, koja mu je podarila dvoje dece: ćerku Veru i sina Arsenija. Govorio je kako ga je ona osvojila erotičnošću na sceni, duhovitošću i brzinom misli. Isticao je da je ona njegov definitivan izbor i da je nikad neće ostaviti.

Arsić je preminuo 7. deembra u 64. godini, nakon duge i teške bolesti. A u jednom od poslednjih intervjua istakao je da se ne plaši smrti, ali je bio svestan da mu je ostalo svega nekoliko meseci života. On je tada i rekao da se plaši da li će stići da se izvini svima kojima to duguje.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/M.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja