AVRIL LAVINJ DALA SKORO 7.000.000 € ZA RASKOŠNO IMANJE: Pevačica se baškari u vili na PLAŽI, a unutra sve OGROMNO I BOGATO! FOTO
Foto: Profimedia

IMA SE, MOŽE SE

AVRIL LAVINJ DALA SKORO 7.000.000 € ZA RASKOŠNO IMANJE: Pevačica se baškari u vili na PLAŽI, a unutra sve OGROMNO I BOGATO! FOTO

Pop kultura -

Avril Lavinj, čuvena pevačica nedavno je kupila luksuzno zdanje u Malibuu sa pogledom na plaže i okean koji oduzima dah.

Kuća u kojoj slavna pevačica boravi ima četiri spavaće sobe, kao i četiri raskošna kupatila uređena u belo. Kako bi dom prilagodila svojim potrebama, Avril jednu od prostorija koristi kao teretanu, te ju je opremila spravama, tegovima i loptom za pilates.

foto: Profimedia

Glavni apartman ima izlaz u dvorište i okružen je zelenilom, a u samom centru je bračni krevet. I ovde je prisutan minimalizam, deluje kao da je čitava kuća okupana suncem i da je cilj bio da se svi fokusiraju na prelep pogled koji se pruža iz svakog dela. Naravno, tu je perfektno uređen garderober kako bi slavna pevačica imala dovoljno mesta za odeću i scenske kostime, a ima i posebnu prostoriju koja služi kao bar za alkoholna pića.

foto: Profimedia

Vodilo se računa o privatnosti, pa je kuća ograđena zelenilom koje štiti od znatiželjnih pogleda. U centru dvorišta nalazi se veliki pravougaoni bazen sa uređenim spa centrom i drvenom palubom za sunčanje. Suva sauna na otvorenom pruža luksuzno utočište tokom hladnijeg vremena, a odvojena garaža za dva automobila ima svoj apartman, koji se lako može koristiti za smeštaj osoblja.

foto: Profimedia

Jednospratno zdanje ima impresivan i visok mrežni plafon obložen drvenim gredama koje su kontrast beloj boji zidova. Formalna kuhinja i trpezarija su u belim i pastelnim nijansama, a i ovde se vodilo računa da se iskoristi pogled na okean, te su tu veliki prozori koji doprinose tome da prostorija bude puna svetlosti.

foto: Profimedia

Čitav zid ugrađenih polica nalazi se uz kamin na drva na jednom kraju velike sobe, dok trpezarija ima velika staklena vrata koja se otvaraju na prostranu zadnju terasu koja deluje kao idealna za žurke u suton dana. Sam dnevni boravak deluje ušuškano i udobno, a po bojama i uređenju se stapa sa ostatkom vile. Fotelje i prostrana ugaona garnitura Avril daju mogućnost da okupi veliki broj ljudi, pa ako žurka nije uz sam okean, može se upriličiti i unutar doma. Prilikom uređenja mislilo se i o radnom delu, a udoban kancelarijski prostor nalazi se u uglu dnevnog boravka i ima neupadljiv sto i police za knjige.

foto: Profimedia

Podsetimo, Avril Lavinj je ispričala da je bila prikovana za krevet nakon što su joj doktori postavili nekoliko pogrešnih dijagnoza, te da je borba za zdravlje dugo trajala.

foto: Profimedia

"Provela sam godine u borbi protiv ove opake bolesti. U jednom trenutku sam morala da prihvatim smrt i mogla sad da osetim kako mi se telo gasi. Izgledalo je kao da se davim, kao da tonem i da mi je potrebno da izađem na površinu i udahnem vazduh", priznala je ova zvezda, a fanovi su joj uputili ogromnu podršku.

foto: Profimedia

Tokom ovog turbulentnog životnog perioda, pevačica i frontmen grupe “Nickelback” Čad Kruger, objavili su da stavljaju tačku na svoj dve godine dug brak.

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja