UBRIZGAVANJEM BOTOKSA ZALEDILA JE LICE! Nikol Kidman godinama drži ovu DIJETU, a mnogi se pitaju da li je ZDRAVA
Foto: Profimedia

teško joj pada pandemija korone virus

UBRIZGAVANJEM BOTOKSA ZALEDILA JE LICE! Nikol Kidman godinama drži ovu DIJETU, a mnogi se pitaju da li je ZDRAVA

Pop kultura -

Nikol Kidman izuzetno vitka i tako godinama. Otkriveno je šta se krije iza njene sjajne linije. Ovakav način ishrane možda se i dopadne nekome, ali je pitanje koliko je zdrav.

foto: Profimedia

Glumica se godinama drži principa 80:20.

Oni koji slede ovakav način ishrane kažu da je u pitanju "izvanredna dijeta za gubljenje viška kilograma bez izgladnjivanja, nervoze i ograničenja".

Princip se svodi na sledeće: 80 odsto dnevnog unosa hrane sastoji se od zdravih jela, a 20 procenata od nezdravih oborka. Caka je da se ispuni želja za zabranjenom hranom.

Neki podržavaju ovakav miks obroka smatrajući da se time smanjuje psihološki pritisak zbog svega onoga što je zabranjeno na tanjiru, dok pristalice striktnijih dijeta kažu da ovakvi prelazi u ishrani ne mogu da prijaju u ishrani.

foto: Profimedia

Ključ zdravlja se i ovaj put krije u umerenosti.

Tajna odlične linije Nikol Kidman nije samo ishrana već i fizička aktivnost. Glumica je rođena u porodici maratonaca, pa je aktivan način života uobičajen za nju, u poslednje vreme sve češće vežba jogu i vozi sobni bicikl.

Zaleđeno lice Nikol Kidman

Glumica je jedno vreme, rekli su mnogi, bez svake mere odlazila na tretmane ubrizgavanja botoksa i filera. Toliko je u tome bila neumerena, da je njeno lice izgubilu svu mimiku.Facijalna ekspresija bila je nemoguća misija za nju, pa je počela da gubi uloge. Preokret je donela rola u seriji "Male laže", u kojoj igra uz prijateljicu Riz Viterspun.

Nikol prirodnijeg izgleda oduševila je televizijsku publiku.

Zbog pandemije propustila majčin rođendan Nikol koja sa suprugom Kitom Urbanom ima dve ćerke (sa bivšim suprugom Tomom Kruzom usvojila je ćerku i sina, sa kojima nije u dobrim odnosima. Razlog je sajentologija kojoj su njena deca veoma privržena), morala je da zbog pandemije korona virusa uspori sa putovanjima.

Pandemija ju je odvojila od porodice u Australiji sa kojom se čuje preko raznih aplikacija (glumica živi u Americi). Tokom jednog onlajn razgovora na Instagramu mnogi su primetili da Nikol i njena sestra veoma liče.

Glumici je veoma teško palo to što je morala da propusti 80. rođendan majke.

foto: Profimedia

kurir.rs/večernji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track