ZAŠKRIPELO! THE WEEKND PRODAJE RASKOŠNU VILU OD 18.000.000 €: Muzičar koji je uspeo da posvađa 2 svetske BOMBE živi u ovom LUKSUZU
Foto: Profimedia

ZAVIRITE U NJEGOV DOM

ZAŠKRIPELO! THE WEEKND PRODAJE RASKOŠNU VILU OD 18.000.000 €: Muzičar koji je uspeo da posvađa 2 svetske BOMBE živi u ovom LUKSUZU

Pop kultura -

Popularni kanadski muzičar The Weeknd proteklih šest meseci silno se trudi da proda svoju skupocenu vilu u Los Anđelesu.

Čini se kako je pandemija uticala i na njegov novčanik pa slavni pevač nastoji što pre da dođe do 'malo' gotovine. Svoju prostranu vilu prodaje za 18.000.000 evra.

The Weeknd
foto: Profimedia

Pevač se 2017. godine počastio novom raskošnom vilom u delu koji obožavaju bogati i slavni. Za svoj novi dom od ukupno 1.200 kvadrata reper je tada izdvojio čak 17.000.000 evra. No, čini se kako ga se sada zasitio.

1 / 9 Foto: Profimedia

Unutar kuće trenutno ima mesta za devet spavaćih soba i jedanaest kupatila, a unutar vile nalaze se i prostrani dnevni boravak s udobnim sofama. U kuhinji dozu luksuza osiguravaju mermerne radne ploče u kombinaciji s kontrastnim kuhinjskim delovima.

Uz unutrašnji bazen koji je noću posebno osvetljen, na posedu imanja nalazi se i terasa za sunčanje. Tu je i košarkaško igralište, vinski podrum te multimedijalna soba, kao i kuća za goste s sopstvenim spoljašnim kaminom, štala i garaža u koju stane pet automobila.

Inače, slavni muzičar uspeo je da zavede Selenu Gomez i Belu Hadid. Upravo je pevač uzrok zahlađenja odnosa između dve mlade zvezde, jer je Selena s The Weekndom počela da izlazi nedugo nakon šte je prekinuo vezu s Belom.

The Weeknd
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Toportal.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track