KOMŠIJE SLOBE I VOJINA ĆETKOVIĆA NISU NIŠTA KRILI Posle njihovih reči neće im biti SVEJEDNO, evo s kojim LEGENDAMA su ih uporedili
Foto: Vladimir Šporčić

ponosni što su im komšije

KOMŠIJE SLOBE I VOJINA ĆETKOVIĆA NISU NIŠTA KRILI Posle njihovih reči neće im biti SVEJEDNO, evo s kojim LEGENDAMA su ih uporedili

Pop kultura -

Bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ako je suditi prema rečima komšije, jedni su od omiljenih u kraju gde žive. Mnogima je drago što su im oni komšije jer kažu da su prizemni i pristojni ljudi, skromni i da im se uvek jave sa osmehom. I dok ih uglavnom viđaju same po kraju, komšije ističu da sa pandemijom korone sada retko izlaze iz kuće.

- Slabije dolaze u poslednje vreme. Više sada svraćaju njihove ćerke. Divna, kultura deca. Uvek se lepo jave, vidi se da dosta roditelji razgovaraju sa njima. Ranije su dolazili ili sa mamom ili sa tatom. Sloboda zna da kupi pileće belo, pljeskavice, dok ćerkice obožavaju pica sendviče - otkriva ljubazna gospoda Milunka koja radi u obližnjoj pekari.

Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović
foto: Damir Dervišagić

"Pitate za Slobu i Vojina? Pa kako ne bih znao. Divni ljudi. Viđam ih. Prizemne osobe. Znate, ima onilh poznatih ličnosti koji kada se pojave dva puta na TV-u dignu nos i ne znaju da kažu dobar dan. Njih dvoje su baš normalni. Dolazili su sa devojčicama da kupuju kod nas. Od osnovnih stvari za školu, sveske, olovke, udžbenici. Moram da priznam da je Sloboda češce dolazila. I da, mnogo je lepša uživo nego na televiziji, iako je i na TV-u lepa. Baš su prijatni, to je moj zaključak - rekao je prodavac u knjižari.

Sloboda Mićalović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

lz susednog ulazi izlazi starija gospoda koja je takođe imala samo reči hvale za par.

- Naše drage komšije. Često viđam Vojina sa ćerkicama da ih šeta. Divan čovek. Tako markantan, to držanje. Baš me njih dvoje podsećaju na Milenu Dravić i Gagija. Taj stav, prirodnost. A ćerkice su ko dve lutke. Toliko vaspitana deca. Voze često bicikle ili su tu u parkicu na klackalici - kaže jedna gospoda.

Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Razgovarajući sa komšijama, rekli suda su Vojina često viđali u kafiću na dnu zgrade.

- Vojin je znao da često svrati i popije prvu jutarnju kafu kod nas. Ali ga sada ređe viđamo. Nekada dođe sa Slobodom, nekada ona sama. No, kako je korona, baš retko. Ne pamtimo kada je dolazio. Sve najlepše mogu da każem o našim komšijanma. Znaju da se našale - rekli su u kafiću.

Vojin Ćetković
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track