BOŽIDARAC ORGANIZUJE BESPLATAN NOVOGODIŠNJI KONCERT BETI ĐORĐEVIĆ: Slušajte onlajn u četvrtak u 20 časova
Foto: Božidarac

Počnimo ljubav ispočetka

BOŽIDARAC ORGANIZUJE BESPLATAN NOVOGODIŠNJI KONCERT BETI ĐORĐEVIĆ: Slušajte onlajn u četvrtak u 20 časova

Pop kultura -

Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac vas poziva na uživo onlajn novogodišnji koncert "Beti Đorđević i prijatelji" u četvrtak, 24. decembra, u 20 časova. Registracija i slušanje su besplatni.

Direktor Božidarca Vladimir Kljajić kaže da je ovo način da se isprati teška godina za nama.

- Epidemija koja je zadesila čitav svet promenila je i način na koji ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Ipak, Božidarac i gradska opština Vračar smatraju da je neophodno da održimo tradiciju, makar i onlajn, kao i da ispratimo jednu neslavnu godinu za nama. Verujem da smo napravili pravi izbor sa fantastičnom Beti Đorđević. Životnim borcem sa neverovatnim glasom. Zato vas pozivamo da nam se pridružite ovog četvrtka i makar na trenutak da se prepustimo hitovima i da budemo zahvalni što smo došli do kraja godine, s nadom da će sledeća godina biti bez briga. Dobro došli - poručio je Kljajić.

Beti Đorđević, Vladimir Kljajić direktor Božidarca
foto: Božidarac

Beti Đorđević sa svojim fantastičnim glasom čini nebrojene slušaoce da se osećaju dirnuto što je retkost na današnjoj muzičkoj sceni. Planirano je da publiku ovaj put onlajn odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadesetog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina. Tokom svoje bogate karijere Beti će ostati prepoznatljiva po šlagerima i vanvremenskom hitu "Počnimo ljubav ispočetka" koji očekuje i publiku na onlajn koncertu.

Pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, umetnica će izvesti i neke zaboravljene domaće i strane hitove.

Beti Đorđević, Vladimir Kljajić direktor Božidarca
foto: Božidarac

- Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima ovaj put ćemo probati onlajn. Biće to savršena prilika da zatvorimo godinu i da se zahvalimo pre svega lekarima i drugom medicinskom osoblju - istakao je Kljajić.

Koncert podržava gradska opština Vračar, a svi zainteresovani će moći da ga prate uživo sa telefona ili kompjutera. Link za registraciju je u nastavku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmid-HsDOHYkpvHyTAZZ2pOcqb7dFT_xq3cUkQ7usq0xrCnw/viewform

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track