NELA MIHAILOVIĆ PROGOVORILA O SLIČNOSTI S NATAŠOM NINKOVIĆ Reditelji nas nisu uzimali jer smo ISTE, a evo šta im je sve zajedničko
Foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

neverovatno

NELA MIHAILOVIĆ PROGOVORILA O SLIČNOSTI S NATAŠOM NINKOVIĆ Reditelji nas nisu uzimali jer smo ISTE, a evo šta im je sve zajedničko

Pop kultura -

Po mišljenju mnogih glumica Nataša Ninković i Nela Mihailović neverovatno liče kada je fizički izgled u pitanju, a Nela se sada osvrnula na to.

- Nataša Ninković i ja smo jako slične verovatno zbog toga što smo crnke i imamo punije usne. Mislim da je to tipski. Međutim, potpuno smo različite. Sećam se kad nas je profesor Vlada primio na akademiju imale smo ultrakratku kosu. Tako iste smo došle na akademiju. Ona iz Trebinja, ja iz Valjeva - prisetila se glumica.

Nataša Ninković
foto: ATA Images

Njih dve pored toga što su koleginice, bile su i veoma bliske prijateljice, čak su i stanovale zajedno godinama.

- Živele smo zajedno od treće godine fakulteta, pa sve dok se nismo udale, a udale smo se iste godine. Zajedno smo i krenule u sve to.

Nela Mihailović
foto: Pritnscreen

Ona je dodala i da zbog njihove sličnosti nisu se zajedno pojavljivale u serijama i filmovima.

- Ima reditelja koji je jednom izgovorio: "Pa ne mogu sad da uzmem nju, one su stvarno toliko slične, a treba da igraju potpuno drugačije likove - ispričala je Nela u emisiji "Kec na jedanaest".

Nela Mihajlović
foto: Nemanja Nikolić

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track