DOBIO ĆERKU BLU

ĐANLUKA POSTAO TATA U 53. GODINI: Zaludeo je svet plesom, parama, mlađom ženom, a kada se rodila BEBA usledila je ŠOK vest! VIDEO

Pop kultura -

Đanluka Vaki postao je otac u svojoj 53. godini sa Šeron Fonsekom.

Ovaj par koji je mnogima čudan dobio je ćerku Blu, a saznali su da ima jedan problem - rascep na nepcima.

Ova anomalija se, inače, utvrđuje odmah po rođenju i većina dece s takvim rascepom imaju problema s ishranom, jer je dojenje nemoguće. Leči se, s druge strane, hirurškim putem i obično je potrebno nekoliko zahvata kako bi krajnji rezultat bio zadovoljavajući.

Iako se operacija ne smatra hitnom i bebe se mogu hraniti uz pomoć kašičice ili pipete, mnogim roditeljima u takvoj situaciji nimalo nije lako, pa tako i poznatom paru.

"Kada su mi to rekli, nisam znao šta ću sa sobom. Celo moje biće bilo je okrenuto ka njoj (ćerki), svim silama sam joj samo želeo dobro, kao i svoj drugoj dečici s istim problemom. Posebno onoj koja nemaju tu sreću da isti odmah i reše. Tokom operacije uradili su sve što su mogli i "ispravili stvar". Bila je pod anestezijom, a tako je mala. Objašnjavali su nam kako to nije ništa strašno i ponavljali da će biti sve u redu... I na kraju garantovali kako će voditi sasvim normalan život. Hvala Bogu", oktrio je Đanluka.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/USHola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track