uspešan

OVO JE SIN VOJE BRAJOVIĆA Uspešan je i izgleda BRUTALNO, retko ko zna da mu je otac SLAVAN a zbog posla uživa u LUKSUZNIM mestima

Pop kultura -

Glumac Voja Brajović ima sina koji je pravi lepotan. Vukota Brajović je model koji sam radi na svojoj karijeri, a to što mu je otac poznat i slavan mu nije mnogo pomoglo u životu, kako je sam rekao.

Naime, sin Voje Brajovića, Vukota Brajović je pre nekoliko godina postao jedan od traženijih muških manekena u Srbiji, ali onda je u svetu mode napravio pauzu, pa se posvetio radu u filmskoj industriji.

On se proslavio kao model i bio je dosta tražen u Srbiji, a onda je krenuo putem filmske industrije. On se pojavio kao producent, scenarista i glumac u jednom filmu i tu pokazao neke od svojih talenata, kojih je očigledno mnogo.

"S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako. Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način", rekao je Vukota.

Vukata je veoma aktivan i na društvenim mrežama, a na Instagamu često objavljuje videa sa luksuznih destinacija.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track