POHVALE SERGEJA TRIFUNOVIĆA NA RAČUN KOLEGA: Serija Klan je najbolji dramski sadržaj!
Foto: Firefly Production

hit tvit

POHVALE SERGEJA TRIFUNOVIĆA NA RAČUN KOLEGA: Serija Klan je najbolji dramski sadržaj!

Pop kultura -

Emitovanje nove televizijske serije "Klan" počelo je ovog vikenda na Superstar TV kanalu i Radio-televiziji Srbije.

U priči reditelja i scenariste Bobana Skerlića pratimo uzdizanje dva sitna kriminalca Šoka i Pašu i njihov životni put. Rad svojih kolega pohvalio je preko Tvitera i Sergej Trifunović.

Sergej Trifunović
foto: Nemanja Nikolić

- Serija "Klan" je više nego dobar razlog da počnete ponovo da gledate nacionalni servis. Odgledao sam prvu sezonu i dobar vam stojim, posle svih abortiranih serija posle druge epizode, da je ovo najbolji dramski televizijski sadržaj so far (dosad) - poručio je Trifunović.

Komentari na društvenim mrežama su podeljeni, a zanimljivo je viđenje Dejana Vilotića. - "Fajerflaj produkcija" je ozbiljno zadala domaći zadatak svim produkcijama sa ovih prostora kad je serijski program u pitanju. U šest meseci izbacila je serije "Tajkun", "Močvara" i "Klan", a ne zna se koja je bolja. Ja glasam za "Klan", prva serija tog žanra gde je pogođena suština - navodi Vilotić.

Priču Bobana Skerlića otvorilo je ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa u ovom delu Evrope, koje je uzdrmalo do temelja srpsko podzemlje. Mnogi žele da zauzmu njegovo mesto, karte se ponovo dele, svi hoće svoje parče plena i spremni su sve da urade da bi ga osvojili.

Boban Skerlić
foto: Damir Dervišagić

Pored Aleksandra Dimitrijevića i Nedima Nezirovića, glavne uloge igraju Ivan Zarić, Miloš Petrović Trojpec, Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj i drugi. Kreator, reditelj i scenarista serije "Klan" je Slobodan Skerlić, koji je poznat po režiji filmova "Do koske" i "Top je bio vreo". Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenograf je Kiril Spaseski, kostimograf je Tanja Radišić, šminka Dubravka Bušatlija. Iza serije "Klan" stoje produkcijska kuća "Fajerflaj" i Telekom Srbija, a emitovanje novih epizoda je petkom uveče na Superstar TV, a subotom i nedeljom na RTS.

Saborna Crkva, Knez Pavle, Opelo, Kneginja Olga, Nikola Karađorđević

Nova uloga: Igra kneza Pavla

Za razliku od svojih kolega, Sergej Trifunović je u 2020. snimao samo film "Kralj". Glumac je kod Zdravka Šotre odigrao ulogu kneza Pavla Karađorđevića.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track