ANDRIJA KUZMANOVIĆ O 2020: Estradnim umetnicima je gore nego glumcima! A evo gde planira da provede PRAZNIKE
Foto: Vladimir Šporčić

ISKRENO

ANDRIJA KUZMANOVIĆ O 2020: Estradnim umetnicima je gore nego glumcima! A evo gde planira da provede PRAZNIKE

Pop kultura -

Andrija Kuzmanović trenutno radi na nekoliko pozorišnih i filmskih projekata koje će premijerno predstaviti publici u 2021, a sada je po prvi put otkrio koliko je pandemija koronavirusa finansijski uticala na njega i njegove kolege.

Glumac je priznao da je pandemija više odnela estradi.

Andrija Kuzmanović
foto: Damir Dervišagić

"Estradnim umetnicima je mnogo problematičnije nego glumcima zato što oni nemaju gde da rade, pevači tokom ove godine nisu imali proslave, krštenja i slavlja na kojima bi pevali i zaradili. Mi smo super prošli i u ovom trenutku sam zahvalan na tome. Za ostale mi je žao, ali ako ikako treba da se pomogne, tu smo", rekao je Kuzmanović, pa prokomentarisao koliko se njegov kontakt sa publikom promenio.

Andrija Kuzmanović
foto: Damir Dervišagić

"Nije isto kada igrate pred punom salom i kada izvodite predstavu pred malo ljudi. Ali, moramo da naučimo da moderno pozorište živi s nekim novim pravilima. Nedostaje mi publika", priznao je glumac i dodao da mu je drago kad izazove emotivnu reakciju publike.

Kuzmanović praznike proslavlja tradicionalno, kod kuće sa porodicom.

Andrija Kuzmanović
foto: Printscreen/Instagram

"Moji najbliži su hermetički zatvoreni kod kuće, a otići ću kod njih ako budem dobio negativan test na koronu", rekao je Andrija, komentarišući to što se on i njegove kolege često testiraju na koronavirus kako bi bili sigurni da nisu zaraženi.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track