VENČANJA U HOLIVUDU USRED KORONE! Ove zvezde su stale na LUDI KAMEN: Razlike u godinama su OGROMNE, a ON je oženio ćerku kolege!
Foto: Shutterstock, Printscreen, Profimedia

sudbonosna godina

VENČANJA U HOLIVUDU USRED KORONE! Ove zvezde su stale na LUDI KAMEN: Razlike u godinama su OGROMNE, a ON je oženio ćerku kolege!

Pop kultura -

Iako je ova godina za mnoge bila užasna, nekima se upravo u 2020. dogodile i lepe stvari koje će pamtiti do kraja života. Naime, dosta poznatih ličnosti, kako kod nas, tako i u zemljama širom sveta, izgovorilo je sudbonosno "da".

Ipak, zbog pandemije korona virusa, njihova slavlja možda nisu izgledala kako su zamišljali.

Pevačica Lili Alen i glumac Dejvid Harbor održali su u septembru ceremoniju venčanja. Ceremonija je obavljena u kapeli u Las Vegasu, a venčao ih je imitator Elvisa Prislja. Lili je na venčanju uzela prezime Koper, koje je uzela od bivšeg supruga Sema, od kojeg se razvela pre dve godine.

Sadašnji suprug pomogao je Lili, još na početku veze, da se reši poroka, pa se već godinu dana drži podalje od droge i alkohola.

Zvezda akcionih filmova iz osamdesetih, Dolf Lundgren krajem decembra oženio se fitnes instruktorom Emom Krokdal koja 38 godina mlađa od njega. Par se verio u maju 2019. godine.

Holivudski zavodnik Šon Pen (59) u avgustu tajno se venčao sa mladom glumicom Lejlom Džordž (28), sa kojom je u vezi od 2016. Šonu je ovo treći brak, on je bio oženjen Robin Rajt i Madonom, ali sreću je pronašao kraj mlađe izabranice.

Inače, Lejla je ćerka njegovog kolege Vinsenta Donorfia, zvezde serije „Zakon i red“.

Šon Pen
foto: Profimedia

U junu ove godine na ludi kamen stao je i glumac Denis Kvejd, koji je oženio studentkinju Lori Savoj, koja je čak 39 godina mlađa od njega. Njemu je ovo četvrti brak.

Iako su prvo planirali venčanje u aprilu na Havajima, ti planovi pali u vodu zbog pandemije koronavirusa. Venčali su se u krugu najbližih u Santa Barbari.

Denis Kvejd
foto: Profimedia

Glumica Skarlet Johanson u oktobru se udala za američkog komičara Kolina Josta nakon dve godine zabavljanja. Oni su napravili intimnu ceremoniju na kojoj amo najbliži članovi porodice i prijatelji, i tokom koje su ispoštovane sve propisane mere.

Sarlet Johanson
foto: Profimedia

Glumac i bodibilder Jurij Toločko šokirao je javnost kada je oženio Margo, seks lutku u prirodnoj veličini. Srećne vesti podelio je na Instagramu, pa je potom objavio video ceremonije. Sudeći po snimcima, svadba nije bila ništa drugačija od uobičajene.

Kako je glumac otkrio, svadbu su planirali na proleće, ali su je odložili zbog korona virusa.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track