JADNA MOJA BEBICA, ZARAŽENA JE KORONOM! Glumica proživljava DRAMU, sa tromesečnim sinom nalazi se u BOLNICI! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

užas!

JADNA MOJA BEBICA, ZARAŽENA JE KORONOM! Glumica proživljava DRAMU, sa tromesečnim sinom nalazi se u BOLNICI! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Džesi Kejv javnosti poznata po ulozi Lavender Braun u filmovima o Hari Poteru, otkrila je da je njena beba zaražena korona virusom, zbog čega se nalazi u bolnici.

Džesi je fotografije sina, kog je rodila krajem oktobra prošle godine, objavila na društvenim mrežama, a dečak je u bolničkom krevetu.

- Moja jadna bebica je pozitivna na Covid-19. Dobro je, ali lekari su na oprezu. Ovaj virus je jako moćan i zarazan pa se nadam da se ljudi posebno brinu za sebe - napisala je glumica.

Džesi Kejv
foto: Pritnscreen

- Nisam htela da mojoj porodici ovako započne godina. Nisam želela da se vratim u bolnicu nakon toliko traumatičnog porođaja - dodala je Džesi.

Džesi Kejv
foto: Pritnscreen

Pratitelji su joj u komentarima pisali lepe želje i poruke podrške, a njenom sinčiću poželjeli su brz oporavak. Glumica je pre nekoliko dana na društvenim mrežama priznala da je krila trudnoću jer se plašila porođaja.

- Ništa nije pošlo po planu ove godine. Ni za koga. Bilo me strah roditi. Poželela bih sreću svima koji su postali roditelji - napisala je ona.

Inače, Džesi je pre samo nekoliko meseci otkrila da je bila silovana u ranim tinejdžerskim danima. Kako je ispričala, kada je imala samo 14 godina silovao ju je trener tenisa kome je slepo verovala. Rekla je i da je trenera zbog zbog gnusnog čina prijavila nadležnim organima, nakon čega je on uhapšen.

- Mislim da je silovanje sa 14 godina poprilično loše. Pogotovo ako je reč o teniskom treneru, kojem sam verovala. Bila sam "fit" i spretna s teniskom loptom. Ipak, iskoristio me je, zbog čega je otišao u zatvor - rekla je ona tada.

- Još se oporavljam i smatram da moje seksualno odrastanje nije bilo isto kao i tuđe. Što više vremena prolazi, možda zvuči grozno, ali srećna sam što me to silovanje nije uništilo - ispričala je glumica tom prilikom.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track