MESECIMA NE NOSI BURMU, A OVO JE BIO OKIDAČ?! Otkriveno zašto se RAZVODE Kim Kardašijan i Kanje: Sve to je BOLNO, tužan Božić
Foto: Profimedia

otkriveno

MESECIMA NE NOSI BURMU, A OVO JE BIO OKIDAČ?! Otkriveno zašto se RAZVODE Kim Kardašijan i Kanje: Sve to je BOLNO, tužan Božić

Pop kultura -

Kim Kardašijan i Kanje Vest su od 2014. godine u braku, a kao plod njihove ljubavi dobili su četvoro dece. Jedan od najmoćnijih parova u svetu šoubiza sada je navodno odlučio da okonča brak, kako prenose američki mediji.

– Kim ima svoje poslove i projekte koji su joj važni, a Kanje svoje. Njihovi životi se ne preklapaju mnogo – ispričao je izvor za časopis “People”.

Menadžeri i jedne i druge strane nisu želeli da se oglašavaju povodom ovih tvrdnji, te privatan život Kardašijanke i Vesta je još uvek zagonetka za javnost.

Kardašijanka poslednjih nekoliko meseci navodno ne nosi burmu i živi sa decom, daleko od supruga, koji se preselio na ranč u Vajomingu.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Podsetimo, Kim i Kanje su tokom leta imali velike turbulencije u braku. Naime, on je tvrdio da je Kim želela da abortira njihovo dete, a potom je Kardašijanka otvorenim pismom javnosti otkrila da Kanje pati od bipolarnog poremećaja.

– Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko boluje od ove bolesti ili se njegova voljena osoba pati, zna koliko je to bolno i komplikovano razumeti. Nikada nisam javno govorila kako se odrazilo na nas kod kuće jer ja veoma štitim našu decu i Kanje ima pravo na privatnost kada je u pitannju njegovo zdravlje. Ali danas se osećam kao bi trebalo da to komentarišem zbog stigme i zablude o mentalnom zdravlju. Oni koji razumeju mentalne poremećaje ili čak komplusivno ponašanje znaju da je porodica nemoćna ukoliko član nije maloletnik – napisala je Kardašijanka tada.

Podsetimo, Kim danas obeležava Božić, najradosniji hrišćanski praznik, a mnogi se pitaju kako će praznovati s obzirom da je u problemima.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/People

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track