GLUMICA DEMANTOVALA SVE GLASINE O RAZVODU?! Milena podelila porodičnu FOTOGRAFIJU, a tu je i njen MUŽ: Evo šta je sada poručila!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

porodica na okupu

GLUMICA DEMANTOVALA SVE GLASINE O RAZVODU?! Milena podelila porodičnu FOTOGRAFIJU, a tu je i njen MUŽ: Evo šta je sada poručila!

Pop kultura -

Dosta se polemisalo o razvodu glumice Milene Vasić i režisera Juga Radivojevića, međutim, ona je sada demantovala ove glasine

Naime, Milena je porodičnom fotografijom je čestitala Božić svim pravoslavnim vernicima i poručila: "Sve što u jednu sliku stane".

Jednom prilikom progovorila je o prvom braku i razvodu.

- Kada sam se razvela bila sam dosta mlađa i deca su bila mlađa i tada sam na sve gledala drugačije. Kada napuniš 42 godine čini mi se da je veći izazov odlučiti se na taj korak. Teže je ženi u mojim godinama da otpočne neki novi život. Ipak, u tome je i lepota tog izazova - objasnila je nedavno glumica.

Glasine o razvodu nedavno je prokomentarisao i reditelj, koji je naveo da u njegovom i Mileninom braku nema problema.

- Pa nema, naravno. Teško je svima nama. Naravno. Brak je jedna specifična institucija za koju je potrebno puno razumevanja i strpljenja. Pogotovo u ovim vremenima i organizaciji, što je nama svima jako teško jer smo okupirani poslovima i terminima, pa je teško sve to uklopiti. Ali, naša ljubav traje petnaest godina i jaka je. Ja nemam ništa protiv priča. Priča se godinama na razne teme o svima nama, to je sastavni deo ovog našeg miljea i onoga što jeste javni život - rekao je Jug Radivojević.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track