prisetila se detinjstva

GLUMICA U OPANCIMA MUZE KRAVE I VOZI TRAKTOR! Milica je odrasla na Kosovu, a sada je posetila ZAVIČAJ i oduševila sve! VIDEO

Pop kultura -

Glumica Milica Tomašević rođena je u Zubinom Potoku na Kosovu i Metohiji, a tokom praznika posetila je rodni kraj i pokazala deo svog zavičaja.

Naime, ona je htela svojim pratiocima na Instagramu da prikaže kako izgleda život na selu u njenom rodnom mestu, pa je svaki trenutak zabeležila i objavila na društvene mreže.

Milica Tomašević
foto: Pritnscreen

Glumica je navukla opanke, pa krenula da radi seoske poslove. Muzla je krave, hranila živinu, čistila štalu i očigledno se odlično snašla. Čak se fotografisala i na traktoru, a objavom je oduševila sve.

Milica Tomašević
foto: Pritnscreen/Instagram

Glumica je nedavno istakla da je zbog popularnosti izgubila prijatelje.

"Donela mi je, ali mi je i odnela prijatelje. Tu su neki benefiti u smislu kada te neko prepozna, pa neki posao možda malo brže završiš, to je sve zanimljivo, ali ništa suštinski bitno. Donela mi je jednu vrstu odgovornosti, definitivno veće odgovornosti nego ona koju sam imala kada nisam bila javna ličnost. Ako mi nije dan, ja ću izaći sa svojom ćubicom na glavi, koju sve žene volimo i nosimo", rekla je ona za IDJTv.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track