KANJE BEŽI ŠTO DALJE OD KIM NAKON RAZVODA?! Reper planira da se PRESELI u London!
Foto: Profimedia

šok

KANJE BEŽI ŠTO DALJE OD KIM NAKON RAZVODA?! Reper planira da se PRESELI u London!

Pop kultura -

Kao bomba odjeknula je vest da se reper Kanje Vest i njegova supruga rijaliti zvezda Kim Kardašijan razvode, a glasine o njihovom odnosu ne prestaju da intrigiraju javnost.

Sada se pojavila i informacija da Kanje razmišlja da se preseli u London nakon što je stavio tačku na brak sa Kim, prenose strani mediji

Kim Kardašijan
foto: Pritnscreen

. – Kanje je rekao prijateljima kako svoju budućnost vidi u Londonu kad razvod bude okončan. Takođe, želi u Evropi da proširi svoj crkveni hor s kojim redovno nastupa na ,,nedeljnim službama” i misli kako bi London mogao biti dobar početak za to – ispričao je izvor za ,,Mirror”.

Iako je vest o razvodu do skoro skladnog braka između Kim i Kanjea mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pam Behan, u samim začecima njihovog odnosa znala je da to neće potrajati.

– Za razliku od Kim, Kanje ne zna da se nosi sa velikim uspehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog dece – rekla je za dadilja za ,,The Sun”.

Kanje Vest
foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track