LAZAR RISTOVSKI POTPISAO VELIKI UGOVOR S TURCIMA! Glumac: Nemam ambicije da igram u njihovim serijama, a evo šta kaže o gonduli!
Foto: Filip Plavčić

lepe vesti

LAZAR RISTOVSKI POTPISAO VELIKI UGOVOR S TURCIMA! Glumac: Nemam ambicije da igram u njihovim serijama, a evo šta kaže o gonduli!

Pop kultura -

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski i njegova kuća "Zilion film" potpisala je ugovor sa "Videomiteom", vodećom turskom kompanijom za distribuciju VOD (Video on Demand) i prikupljanje Jutjub sadržaja.

Oni će zajedno napraviti svoj obimni katalog filma, dostupan globalno na vodećim svetskim platformama kao što su Amazon, Gugl plej i Epl TV.

- Razlog za partnerstvo sa "Videomiteom" je što imaju skoro 10 godina iskustva u upravljanju sadržajem najveće turske produkcijske kuće i TV kanala. Nemam trenutno ambicije da igram u njihovim serija - objasnio je Ristovski za Kurir.

Lazar Ristovski
foto: Promo

"Zilion film" je osnovan 1996. u Beogradu i do sada je osvojio više od 100 nagrada za igrane filmove i TV serije u svom opusu ("Belo odelo", "Mala noćna muzika", "Bumerang", "Krojačeva tajna", "Sveti Georgije ubiva aždahu", "Pad u raj", "Dnevnik mašinovođe", "Beli lavovi", "Kralj Petar Prvi"). Trenutno je produkcija aktuelna sa istorijsko-biografskim filmom "Ime naroda" Darka Bajića o Svetozaru Miletiću, koja će na proleće biti prikazana i kao mini-serija na RTS.

gondola, Zlatibor, Gold gondola, Aleksandar Vučić
foto: Z. Š., Tanjug Printscreen

Ristovski se nedavno vratio glumi i trenutno ga gledamo u novoj seriji "Drim-tim", koja se emituje na Superstar TV kanalu Telekoma Srbije. Glumac je poznat kao svetski putnik, a već je isprobao novu gondolu na Zlatiboru.

- Žičara je čudo, ali mnogo više od žičare za mene je utisak o susretu dva čoveka koji vole da rade i žive za Srbiju. Predsednik Vučić i gospodin Stamatović, iako u suprotstavljenim strankama, civilizovanim odnosom pokazali su svima da se građani Srbije, bez obzira na političke razlike, u jednome moraju složiti kada se gradi bolja Srbija. Koliko god patetično zvuči ova moja izjava, iskreno, bio sam srećan kada sam video ova dva čoveka zadovoljna završenom žičarom, koja će i praktično i simbolično povezivati različitosti - smatra Ristovski.

Kurir/ Foto: Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track