UVEK JE BIO STROG, ALI SAD KAD RAZMISLIM, ON JE SADISTA! Miloš Timotijević pružio podršku Mileni Radulović i progovorio o Aleksiću
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

šokiran

UVEK JE BIO STROG, ALI SAD KAD RAZMISLIM, ON JE SADISTA! Miloš Timotijević pružio podršku Mileni Radulović i progovorio o Aleksiću

Pop kultura -

Profesor glume Miroslav Aleksić osumnjičen je za silovanje i nedozvoljene polne rednje. Glumica Milena Radulović ispričala jee da ju je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta, a nakon toga dobila je ogromnu podršku javnosti.

Miroslav Mika Aleksić
foto: Dado Đilas

Brojne poznate ličnosti uputile su Mileni i drugim devojkama reči podrške, među njima je i glumac Miloš Timotijević.

On je istakao da e ovakvim stvarima treba stati na put, zbog čega pruža punu podršku Mileni i drugim devojkama koje su prijavile Aleksića.

“U ovom trenutku mogu samo da dam bezrezervnu podršku Mileni i svim drugim devojkama koje žele da ostanu anonimne. To je sve što mogu sada da uradim, jer smatram da se ovakvim stvarima mora stati na put. To je činjenica”.

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

Timotijević je svoje prve glumačke korake napravio upravo sa Aleksićem, u Radio Beogradu.

“To je bilo neko drugo vreme. Aleksić je tada bio u Radio Beogradu, i nije imao svoju privatnu školu glume. Međutim, uvek je bio strog, i ta strogoća se sad, kad malo bolje razmislim u ovim svojim godinama, mogla podvlačiti pod neku vrstu sadizma”, rekao je on i dodao:

“Šokiran sam, ali nisam iznenađen celom ovom situacijom, jer mislim da to sve spada pod takvu vrstu profila. Naravno, ne bih želeo nikome da sudim, pre nego što se sve ne dokaže, ali svakako pružam ogromnu podršku Mileni.”

Miloš Timotijević
foto: Printscreen Jutro

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track