Najnovije vesti

GLUMICA BOJANA BAMBIĆ O PAKLU KOJI JE DOŽIVELA U ŠKOLI MIKE ALEKSIĆA: Tukao me je po prstima, VREĐAO ME, a imala sam 10 godina
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

podržala koleginice

GLUMICA BOJANA BAMBIĆ O PAKLU KOJI JE DOŽIVELA U ŠKOLI MIKE ALEKSIĆA: Tukao me je po prstima, VREĐAO ME, a imala sam 10 godina

Pop kultura

Glumica Bojana Bambić, ćerka slavne glumice Radmile Živković, svojevremeno je pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića, koji je priveden zbog seksualnog zlostavljanja.

Bojana je podržala koleginice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, koje su u javnost iznele bolne detalje o tome kako ih je učitelj glume Mika Aleksić silovao i seksualno zlostavljao, a kako kaže i sama je doživela vređanje i ponižavanje od Aleksića.

Mika Aleksić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Dado Đilas

- Lično se neizmerno radujem i ushićena sam što je njegovo sve puklo. Ljudi koji njega jako dobro poznaju se krste, nisu mogli da veruju da je sposoban za tako nešto, svi su mislili da je samo strog. Mislili su da je njegovo ponašanje metod vaspitanja. Mene je po prstima tukao jer sam grickala nokte. Vređao me je na osnovu fizičkog izgleda i moje povučenosti. Nakon toga sam rekla da neću da idem tamo, imala sam 10 godina. Išla sam svega tri puta. Deca pristaju da idu jer ne sumnjaju u roditeljevu nameru, a on preuzima primat - ispričala je Bojana.

Bojana Bambić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, glumica Milena Radulović je ispričala da ju je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije usamljena u tom iskustvu.

Potom je svoju priču javno ispričala i glumica Iva Ilinčić, koju je Mika Aleksić seksualno zlostavljao, i koja ga je takođe prijavila policiji.

Miroslav Mika Aleksić
foto: Dado Đilas

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...