NAKON ŠTO JE PROGOVORILA O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA, OGLASILA SE IVA ILINČIĆ: Glumica objavila fotku sa Milenom i raznežila mnoge
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

zahvalna na podršci

NAKON ŠTO JE PROGOVORILA O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA, OGLASILA SE IVA ILINČIĆ: Glumica objavila fotku sa Milenom i raznežila mnoge

Pop kultura -

Nakon glumice Milene Radulović koja je oktrila javnosti priču o monstruoznom s*ksulanom zlostavljanju iz čuvene škole glume Miroslava Mike Aleksića, svoje traumatično iskustvo podelila je i njena koleginica Iva Ilinčić. Ona je otkrila da je bila žrtva s*ksualnog uznemiravanja profesora glume, a danas se oglasila i na društvenim mrežama.

Iva Ilinčić
foto: Damir Dervišagić

Iva je najpre sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj pozira sa koleginicom Milenom, uz sledeći opis:

- Milena i ja na dan kada sam upisala FDU.

Iva Ilnčić
foto: Printskrin/Instagram

Na sledećoj fotogorafiji koju je Iva podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, stajao je sledeći tekst:

- Zamolila bih medije da poštuju moju želju da ne dajem više izjave neko vreme,razumem vašu najbolju nameru, ali i ja molim vas da razumete mene.Cilj i ideja cele ove priče je bio da se ovome stane na put i to je jedino bitno. Hvala svim ljudima na ogromnoj podršci - napisala je Iva.

Iva Ilnčić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, u subotu uveče kao bomba odjeknula je vest o s*ksualnom zlostavljanju iz škole glume Mike Aleksića, kada je Milena Radulović iznela u javnost svoju ispovest o zločinima iz škole glume. Danas je glumica bila na saslušanju, a sutra se očekuje i saslušanje i Ive Ilinčić.

Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track