SVEĆA S MIRISOM VAGINE GVINET PALTROU EKSPLODIRALA I NAPRAVILA HAOS: Preplašena žena jedva sprečila požar u dnevnoj sobi!
Foto: Printscreen

komadići su leteli svuda

SVEĆA S MIRISOM VAGINE GVINET PALTROU EKSPLODIRALA I NAPRAVILA HAOS: Preplašena žena jedva sprečila požar u dnevnoj sobi!

Pop kultura -

Gvinet Paltrou iznenadila je javnost kad je prošle godine lansirala sveće s mirisom svoje vagine. Sada je ponovo u centru pažnje, nakon što je jednoj ženi taj njen proizvod eksplodirao i umalo zapalio kuću.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Iako je izgledalo veoma neobično na početku, sveće su rasprodate na veb-sajtu Goop i s vremenom su postale jedna od omiljenih mirisnih nota glumičinih obožavalaca. Britanka Džodi Tompson dobila ju je kad je pobedila u jednom kvizu, ali nije očekivala da će joj ona "napraviti pakao" u kući, kako je sama navela na društvenim mrežama. Naime, proizvod joj je eksplodirao u dnevnom boravku, a ona i njen partner Dejvid Snou su jedva sprečili da se požar proširi. Kako je navela Džodi, pokušala je da upali sveću, ali je ona eksplodirala i izazvala plamen visok 50 centimetara, koji je mogao da zahvati delove njenog doma.

- Ispuštala je ogroman plamen, a njeni komadići su leteli svuda. Nikad nisam videla nešto slično. Cela stvar je bila u plamenu i bilo je previše vruće za dodir. U sobi je bilo kao u paklu, ali sam uspela da vatru stavim pod kontrolu. Mogao je da nastane požar - dodala je ona i rekla da sveća košta 77 evra. Inače, iz firme su rekli kako oni ne mogu da garantuju za sveću jer nije kupljena od njih, ali su dodali da su svi njihovi proizvodi prošli testiranja i da su sigurni. Podsetimo, ideja za sveću je nastala kao šala između parfemdžije Daglasa Litla i Gvinet Paltrou nakon što je pomirisala parfem na kojem radi i prokomentarisala da "miriše kao njena vagina". Miris je na sajtu opisan kao "zabavan, neodoljiv, seksi i prelepo neočekivan".

- Mešavina geranijuma, citrusnog bergamota i kedra u kombinaciji s ružom upućuje na fantaziju, zavodljivost i sofisticiranu toplinu - navodi se u opisu mirisa.

Kurir.rs/ J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja