SLAVEN DOŠLO PODRŽAO KOLEGINICE: Divim se njihovoj HRABROSTI! Predatori moraju biti ZAUSTAVLJENI!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

podržava

SLAVEN DOŠLO PODRŽAO KOLEGINICE: Divim se njihovoj HRABROSTI! Predatori moraju biti ZAUSTAVLJENI!

Pop kultura -

Miroslav Mika Aleksić uhapšen je nakon što ga je glumica Milena Radulović prijavila za silovanje.

Slaven Došlo nije ostao imun na dešavanja koja proteklih dana potresaju glumačku scenu.

Ceo region se divi hrabrosti mladih glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, kao i ostalih devojka koje su uzdignute glave izašle pred javnost i podelile svoja bolna iskustva sa profesorom glume Miroslavom Mikom Aleksićem, za bludne radnje, seksulano zlostavljanje i silovanje.

Slaven Došlo
foto: Damir Dervišagić

Slaven ne krije da je ponosan na kolegince i poručuje da imaju njegovu maksimalnu podršku, ali i da predatorima treba stati na put. Mladi glumac nikada nije bio deo ove glumačke škole:

- Ja nisam isao kod Mike tako da ne znam te situaciju. Ali, apsolutno podržavam hrabrost ovih devojka i mislim da je konačno bilo vreme da se otvoreno priča o nasilju i zloupotrebi položaja, pogotovo nad decom koja nisu u stanju da se adekvatno suprotstave takvom ponašanju. Nasilje ne sme da bude relativizovano - zaključio je Došlo.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Podsetimo, nakon hapšenja profesora glume Miroslava Mike Aleksića, hrabra Milena Radulović je nekoliko sati davala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Miku Aleksića je više devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje. Milenina koleginica, Iva Ilinčić je takođe dala izjavu u istom sudu u prepodnevnim časovima.

BONUS VIDEO:

(Kurir/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track