BAJAGA ZA KURIR O PESMI KOJU SADA SVI VEZUJU ZA MILENU RADULOVIĆ: Napisao sam je pre godinu dana, nisam mogao da budem PROROK
Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

podrška

BAJAGA ZA KURIR O PESMI KOJU SADA SVI VEZUJU ZA MILENU RADULOVIĆ: Napisao sam je pre godinu dana, nisam mogao da budem PROROK

Pop kultura -

Glumica Milena Radulović naišla je na ogromnu podršku javnosti nakon što je u svojoj ispovesti saopštila da ju je silovao profesor glume Miroslav Aleksić kada je imala 17 godina.

Milena Radulović, saslušanje
foto: Zorana Jevtić

Mnoge poznate ličnosti pružile su podršku Mileni, a Momčilo Bajagić Bajaga napisao je pesmu pod nazivom "Nisi sama" koja se sada poistovećuje sa onim sa čime se suočava glumica Milena.

Numeru je izvela grupa "Bombaj štampa", na čelu sa Brankom Đurićem Đurom, a nakon što je ugledala svetlost dana, oglasio se i Bajaga koji je otkrio kako je došlo do toga.

"Milenin gest podržavam i svaka joj čast na hrabrosti. Naravno da sam uz devojke i osuđujem svaki vid nasilja. Pesmu sam napisao pre godinu i po dana za mog druga Branka Đurića Đuru. Nisam mogao da budem prorok. Naprvljena je za album Bombaj štampe. Đura me je zamolio da mu napišem tekst, a samo se potrefilo da "Nisi sama" bude slogan i ove kampanje", rekao je Bajaga za Kurir.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Lj.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track