ONA MI JE JEDNA OD NAJBITNIJIH OSOBA U ŽIVOTU! Oglasio se glumac koji je studirao sa Ivom Ilinčić koja je prijavila Aleksića!
Foto: Printskrin/Instagram

snažna poruka

ONA MI JE JEDNA OD NAJBITNIJIH OSOBA U ŽIVOTU! Oglasio se glumac koji je studirao sa Ivom Ilinčić koja je prijavila Aleksića!

Pop kultura -

Glumac Nedim Nezirović oglasio se povodom slučaja zlostavljanja iz škole glume Mike Aleksića i tom prilikom pružio je podršku koleginicama Ivi Ilinčić i Mileni Radulović.

Nezirović je bio na istoj klasi kao Iva, i potpuno je zgrožen monstruoznim ponašenjem nastavnika glume.

’’Ona je jedna od meni najbitnijih osoba u poslu i životu. Iva Ilinčić moja koleginica sa klase je više od koleginice! Mnogo sam sve ovo doživeo lično zato što je u pitanju neko ko meni puno znači. I tu je i Milena Radulović i devojke koje nisu izašle sa imenom i prezimenom, i smatram da je ovo jedan od najvažnijih događaja za sve nas", rekao je glumac i dodao:

"Mislim da su one izašavši tako hrabro sa svojim imenima pred javno mnjenje govoreći o nekim najintimnijim i najtežim stvarima dale hrabrosti da neke druge devojčice iz Rume, Požarevca...Nekih manjih gradova koji nemaju tu moć i publicitet da prikupe toliko podrške. Šaljem mojim drugaricama puno, puno podrške. Mislim da je ovo što rade mnogo, mnogo važna stvar!’’ - zaključio je glumac.

Nedim je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio i fotografiju gde su sve njegove i Ivine kolege sa klase pružile podršku glumicama.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M./Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track