DŽEJ LO I METJU MEKONAHI POSLE 20 GODINA OD HIT FILMA: Setili se PRVOG POLJUPCA i kako je sve krenulo!
Foto: Profimedia

obeleželi 20 godina od filma

DŽEJ LO I METJU MEKONAHI POSLE 20 GODINA OD HIT FILMA: Setili se PRVOG POLJUPCA i kako je sve krenulo!

Pop kultura -

Dženifer Lopez (51) i Metju Mekonahi (51) su se virtuelno sreli da bi proslavili 20-godišnjicu filma The Wedding Planner (Neplanirano venčanje). Dve filmske zvezde su se uključile na Instagram lajv iz svojih domova i krenule da se podsećaju vremena kada su snimile ovu romantičnu komediju.

- Rekao mi je ''gospođice Lopez, sada ću vas poljubiti'', a ja sam mu odgovorila ''OK, uradimo to! Počnimo!' - prisetila se Dženifer scene ljubljenja sa Metjuom.

"Uživala sam radeći sa tobom, bilo je mnogo hemije i razumevanja među nama. Tada smo bili na početku naših karijera. Bilo je uzbudljivo raditi na bilo kom filmu i ja se još uvek osećam tako. To je bilo magično vreme i ja sam veliki romantik tako da sam radeći na takvim filmovima zaista mogla da se uživim", pričala je Džej Lo.

Mekonahi je pohvalio talenat i umeće svoje koleginice.

"Tvoja priprema za sve što radiš je odlična. Volim način na koji ostvariš ono što si naumila i tvoju odlučnost, volim kako si pripremala koreografije. Baš volim. ", rekao je glumac.

Njih dvoje su se prisećali i kako se industrija filma promenila, pomalo tugujući što romantičnih komedija ima sve manje i manje poslednjih godina.

- Na neki način, naš film (Neplanirano venčanje) je bio poslednji rom-kom (romantična komedija). Takvi filmovi se više ne prave - rekao je Mekonahi, s čim se Lopezova složila, ali i naglasila da se ona trudi da taj žanr ne odumre sasvim i da ona snima filmove sa tom tematikom.

Film ''Neplanirano venčanje'' je zaradio 13,5 miliona dolara i to samo prvog vikenda prikazivanja u severnoj Americi. To ga je stavilo na prvo mesto na boks ofisu. Dženifer Lopez je ušla u istoriju kao jedina osoba koja je imala dva prva mesta na listama u istoj nedelji - film na boks ofisu i album koji se nalazio na Bilbordovoj listi. Što se tiče svetske zarade, film je inkasirao 94 miliona dolara, a u severnoj Americi je ta cifra bila 60 miliona.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

(Kurir.rs/People/A.M.)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track