iskren

SCENARISTA ŽIKINE DINASTIJE O RASKOŠNOM TALENTU RIALDE KADRIĆ: Iako naturščik, bolja od mnogih profesionalaca (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Vest o smrti glumice Rialde Kadrić, poznate po ulozi Marije u filmskom serijalu "Lude godine", iznenadila je domaću javnost. Scenarista "Žikine dinastije" Jovan Marković sarađivao je sa jugoslovenskom glumicom, novinarkom i reporterkom, a kasnije psihoanalitičarkom i u razgovoru za Kurir televiziju je ispričao kako je pamti, kako je izgledala njihova saradanja, ali i kakav je bio Rialdin glumački talenat. "Bili smo na neki način u kontaktu, ali meni je ostala u najlepšem sećanju i kao čovek, kao učesnik u filmovima. Bilo je iznenađujuće kako se brzo uklapala i prihvatala sve šo se od nje traži", započeo je on i naglasio da je raskošni glumački talenat njoj dozvoljavao da podjednako dobro igra devojčicu najmanjeg uzrasta pa sve do zrelih godina i majčinstva.

Bilo je vrlo lako raditi sa Rijaldom, dodaje scenarista. "Nikad se zbog nje nije dubl ponavljao, svaki zadatka koji se postavi pred Rijaldom i snimi, on je bio perfektno izveden i snimljen", dodao je Marković. On je dodao da su svi voleli Bobinu Mariju, jer je imala specifičnu snagu i emociju. "Obavila je sve iako je bila naturščik i bolje od mnogih profesionalaca", zaključio je Marković.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track