SJAJNA PRILIKA

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! "Zlatni dečko" ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Film "Zlatni dečko" okupio je sjajnu ekipu mladih i talentovanih glumaca i dok domaća publika sa nestrpljenjem očekuje premijeru, sjajne vesti stižu nam iz sveta.

Gosti "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji bili su glumac Petar Strugar i producent Uglješa Jokić, koji su javnosti predstavili dalje planove vezane za ovaj projekat. -Imamo tu sreću da smo uspeli da serija dobija svetskog distributera, i to je jedna od najjačih firma u Evropi, koja je radi "Gomoru" i gomile nekih hitova i ovo je sada i zvanično da idemo u Kan, ako ništa drugo "Zlatni dečko" će imati šansu da bude ponuđen celom svetu - kaže Uglješa.

Ovaj mladi tandem otkriva da je u pitanju univerzalna priča, koja može biti koja može biti razumljiva svima.

- To je jedna priča koja je primenljiva na sve slojeve društva i sva društva. Mi imamo jednog mladog momka koji nije izgrađen i koji je pod pritiskom slave popustio - kaže Strugar.

Budući da je ostvarenje lako razumljivo svuda, ovo je sjajna šansa da se slika o Srbiji prenese svetu na jedan pravi način u smislu umetnosti.

Kako navode ovi mladi entuzijazisti, ideja je da se nastavi sa snimanjem filmova i serija ovde, kako bi se kasnije plasirale svetu.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track