DA LI ZNATE KO JE OVA DEVOJKA? Ona je MEDIJSKI fenomen, biznis mogul i ima 780 miliona dolara u banci! (FOTO)
Foto: Profimedia

fotka iz detinjstva

DA LI ZNATE KO JE OVA DEVOJKA? Ona je MEDIJSKI fenomen, biznis mogul i ima 780 miliona dolara u banci! (FOTO)

Pop kultura -

Da li ste prepoznali devojku sa slike? U pitanju je Kim Kardašijan, svetski poznata džet-seterka, biznis mogul, prva velika zvezda rijalitija, žena Kanje Vesta, majka četvoro dece i jedan pravi pop-kulturni fenomen.

Kim Kardasian
foto: Profimedia

Kim je rođena 1981. godine u Los Anđelesu. Njen otac je bio čuveni advokat jermenskog porekla, Robert Kardašijan. U mnogim postovima na društvenim mrežama, Kim često ističe jermensko poreklo, kao i jermensku veru koja potpada pod ortodoksno hrišćanstvo tj. pravoslavlje.

Kardašijanka je najpre postala poznata kao drugarica Paris Hilton, da bi 2007. godine izašao njen film za odrasle sa tadašnjim dečkom, a nedugo zatim je dobila ponudu da za rijaliti šou čije se emitovanje završava uskoro. Mnogi stručnjaci u oblasti medija je nazivaju prvom velikom zvezdom rijalitija jer pre njene emisije ''U korak sa Kardašijanima'' niko nije napravio bilo kakvu karijeru zbog ovakvog tv-formata.

Starleta je među prvima shvatila značaj društvenih mreža i iskoristila ih na najbolji mogući način - imala je popularnost iz rijalitija, a svoje postove je naplaćivala papreno i u jednom trenutku je imala najviše pratilaca na svim društvenim mrežama. Njeni postovi su tih dana bili duboko seksualni i senzualni, a ona je stavljala svoju pozadinu u prvi plan.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Njen ljubavni život je takođe privlačio mnogo pažnje - od kratkog braka sa Krisom Hemfrisom do ultra raskalašne veridbe i venčanja sa Kanje Vestom. Priče o filmu za odrasle je i dalje prate, ali mnogo manje nego na početku karijere jer sada ima ogromno bogastvo, a bogatima se mnoge stvari praštaju.

Što se biznisa tiče, ona ima nekoliko linija kozmetike i garderobe i reklamira ih jedino na svojim društvenim mrežama, a veoma često sva ta roba nestane u roku od 2 miunuta. Proglašavana je i jednom od najuticajnih ličnosti tokom proteklih godina, a njeno bogastvo se procenjuje na oko 780 miliona dolara.

Bonus video:

(Kurir.rs/A.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track