KOLIKO PARA JE BRED DAO DŽENIFER POSLE RAZVODA? Otkriveni detalji KRAHA BRAKA bivših supružnika koje je svet OBOŽAVAO!
Foto: EPA, Profimedia

zanimljivo poređenje

KOLIKO PARA JE BRED DAO DŽENIFER POSLE RAZVODA? Otkriveni detalji KRAHA BRAKA bivših supružnika koje je svet OBOŽAVAO!

Pop kultura -

Kada su se razveli pre 15 godina, Bred Pit i Dženifer Eniston bili su dve najveće filmske zvezde na svetu.

Tokom njihove veze, Pit je zaradio milione glumeći u filmovima Borilački klub, Sneč i Ocean’s 11. Dženifer je sa druge strane, imala 1.000.000 dolara po epizodi ''Prijatelja''. Međtum, kada su se venčali 2000. godine nisu potpisali predbračni ugovor. Sada je iskrslo pitanje koje sve kopka - koliko je koštao razvod Breda Pita i Dženifer Eniston?

Bred Pit
foto: Profimedia

Za početak, oni su se upoznali 1994. godine nešto pred početak emitovanje serije ''Prijatelji'', ali su par postali nekoliko godina godina kasnije, da bi se venčali jula 2000. godine u Malibuu. Bred Pit se čak pojavio u epizodi prijatelja i to je bila jedna od najgledanijih epizoda celog serijala.

''Prijatelji'' su se završili 2004. godine, a Dženifer je zajedno sa Bredom renovirala vilu i rekla da je vreme za proširenje porodice. Nedugo zatim , Bred je krenuo u snimanje čuvenog filma ''Gospodin i gospođa Smit'' i svi manje-više znamo šta se desilo zatim.

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Dok kraja te godine, sve se promenilo, a oni su zvanično januara 2005. godine objavili da se razvode. Zato što su se venčali u Kalifoniji i nisu imali predbračni ugovor, Dženifer je imala pravo na polovinu Bredovog bogatstva.

U to vreme, Pit je zarađivao malo više od Dženiufer, ali ne mnogo. Nju nije zanimao njegov novac. Rastanak je bio obostran te je razvod bio brz i lak, a sve je završeno oktobra 2005. godine. Eniston je dobila njihovu kuću na Beverli Hilsu koja je vredela 29.000.000 dolara i zadržala manji udeo u njihovoj producentskoj kompaniji Plan B.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Kad se taj razvod uporedi sa Bredovim i Anđelininim razvodom koji još uvek nije ni završen, to je kao noć i dana. Oni su raskinuli 2016. godine i bili poznati pod imenom Branđelina, ali ni 5 godina nakon nisu uspeli da da finaliziraju razvod jer nisu podelili starateljstvo i imovinu.

Bonus video:

(Kurir.rs/Cheatsheet.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track