U KUĆI IMAO SOBU ZA SILOVANJE: Pevačica iznela šokantne tvrdnje o Merlin Mensonu! Klupko počinje da se odmotava! (FOTO)
Foto: profimedia

strašna saga se nastavlja

U KUĆI IMAO SOBU ZA SILOVANJE: Pevačica iznela šokantne tvrdnje o Merlin Mensonu! Klupko počinje da se odmotava! (FOTO)

Pop kultura -

Stvari ne stoje dobro za Merlina Mensona. Posle optužbi bivše verenice Evan Rejčel Vud i drugih devojaka za zlostavljanje, za poznatog muzičara su stvari krenule nizbrdo.

Otpustila ga je izdavačka kuća, epizode serija u kojima glumi se neće emitovati, njegov dugogodišnji menadžer je dao otkaz... Spisak je veliki, a stvari koje sada isplivavaju na površinu nisu nimalo naivne.

Merlin Menson
foto: profimedia

Trent Reznor, pevač čuvene grupe Nine Inch Nails već dugo godina nije ljubitelj lika i dela Merlina Mensona jer je ovaj u svojoj autobiografiji iz 1998. godine suptilno implicirao da je Trent zlostavljač.

- Ja sam poprilično jasan i glasan o tome kako ne volim Mensona i mi smo prekinuli svaki kontakt pre 25 godina. Rekao sam tada da je taj deo iz Mensonove biografije poptpuno lažan. Ja sam besan i uvređen od tada i tu se ništa nije promenilo ni danas. - rekao je Reznor, a u više navrata je Mensona nazivao klovnom, malicioznom i lošom osobomosobom.

Jedna od najnovijih strašnih priča koje su se pojavile na Internetu je i ona Fibi Bridžis, američke pevačice i umetnice.

- Kada sam bila tinejdžerka, otišla sam sa prijateljima u kuću Merlina Mensona. Bila sam veliki fan. On je jednu sobu u kući nazvao ''sobom za silovanje'' a ja sam pomislila da je to veoma loš i prizeman smisao za humor. Prestala sam da budem fan. Podržavam sve koji istupe i poričaju o tome - napisala je Fibi.

U drugoj poruci je napisala da je izdavačka kuća znala za situacije, da je menadžment znao kao i bend ali da su izabrali da tek sada budu šokirani i užasnuti i da je to veoma licemerno i patetično.

Da podsetimo, sve je krenulo loše po Mensona kada ga je njegova bivša verenica Evan Rejčel Vud optužila za psihičko zlostavljanje i maltretiranje, a to je dalje pokrenulo ceo niz priznanja, kao i podrške žrtvama.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M./Rolling Stone)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja