KARIZMA OPTUŽILA REDITELJA DA JU JE ZLOSTAVLJAO Govorio mi je da sam DEBELA dok sam bila trudna i dao mi otkaz kad sam se porodila
Foto: Profimedia

Njena istina

KARIZMA OPTUŽILA REDITELJA DA JU JE ZLOSTAVLJAO Govorio mi je da sam DEBELA dok sam bila trudna i dao mi otkaz kad sam se porodila

Pop kultura -

Glumica Karizma Karpenter optužila je reditelja i producenta serije "Bafi, ubica vampira" i autora serije "Anđeo" Džosa Vidona, u kojoj je ona igrala Kordeliju Čejs, za zlostavljanje.

Karizma Karpenter je na Tviteru u postu o zlostavljanju koji je nazvala "Moja istina", napisala da je Džos Vidon zloupotrebljavao svoju moć u brojnim prilikama i da je na setovima stvarao neprijateljsko i toksično okruženje.

Kako je istakla, dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće, nazivao ju je debela, raspitivao se da li će zadržati bebu, a kada se porodila, otpustio ju je.

"Skoro 20 godina držala sam jezik za zubima i smišljala izgovore za određene događaje zbog kojih sam traumatizovana do današnjeg dana", napisala je glumica čiju objavu prenosi "cnet.com".

Napomenula je da su uznemirujući incidenti izazvali hronično loše fizičko stanje kao i da mora da živi sa tim.

"Iako sam ponosna što se moje ime veže za Bafi Samers, ne želim da se moje ime povezuje sa Džosom Vidonom. Podržavam sve žrtve zlostavljanja i ponosna sam na njih što su odlučile da progovore", napisala je na Instagramu glumica Sara Mišel Geler koja je u seriji "Bafi, ubica vampira" igrala pomenutu ulogu.

Džos Vidon
foto: Profimedia

Slične optužbe je u julu prošle godine izneo glumac Rej Fišer koji tvrdi da je ponašanje Videna na snimanju serije "Liga pravde" bilo "odvratno, zlostavljačko, neprofesionalno i potpuno neprihvatljivo".

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track