NA SETU JE POSTOJALO PRAVILO! ON NE SME DA BUDE U ISTOJ SOBI SA MIŠEL: Glumica iznela potresne tvrdnje o zlostavljanju (FOTO)
Foto: Profimedia

gomilaju se priznanja

NA SETU JE POSTOJALO PRAVILO! ON NE SME DA BUDE U ISTOJ SOBI SA MIŠEL: Glumica iznela potresne tvrdnje o zlostavljanju (FOTO)

Pop kultura -

Pre nekoliko dana, glumica Karizma Karpenter je optužila je reditelja i producenta Džosa Vidona da ju je zlostavljao. Sada je to učinila i Mišel Trahtenberg, njena koleginica iz serije ''Bafi''.

- Na setu je postojalo pravilo. Izreka. On više nikad ne sme biti sam u sobi sa Mišel - napisala je glumica na društvenim mrežama koja je u seriji glumila 2002. i 2003. godine kada je imala samo 16 godina.

- Sad sam dovoljno hrabra kao 35-godišnjakinja... Da ovo objavim. Ovo mora da se zna. Kao tinejdžerka. Uz njegovo neprikladno ponašanje... Mnogo. Neprikladno. Sad ljudi znaju što je Džos učinio. Ovo je poslednji komentar na ovu temu - napisala je na svom Instagramu zajedno sa objavom Sare Mišel Gelar, koja je i sama priznala da ne želi da se njeno ime povezuje sa rediteljem i scenaristom.

Sve je počelo prošle godine, kada ga je glumac Rej Fišer prozvao za toksičnu radnu atmosferu i loše ophođenje prema kolegama i koleginicama na setu.

(Kurir.rs/A.M/Vecernji.hr)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track