TUGA

MAJKA MARINKA MADŽGALJA U SUZAMA PRVI PUT OD SMRTI SINA: Ja njega ČEKAM! Nikad neću prihvatiti da nije tu! (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Jedan od naših najvoljenijih glumaca Marinko Madžgalj koji nas je napustio 26. marta 2016. godine danas je dobio svoj mural u pasažu između solitera na uglu Vlajkovićeve i službenog ulaza u Atelje 212.

VOtkrivanju murala ispred Ateljea 212 prisustvovali roditelji Marinka Madžgalja i brojni prijatelji preminulog glumca, među koji asu bili Ognjen Amidžić, Andrija Milošević, Marko Kon, Tihomir Stanić... Majka Marija prvi put je progovorila za domaće medije posle smrti sina.

- Danas je dan ljubavi i prijateljstva, svi su ga znali po osmehu koji obara sa nogu, radost, uvek radost. Budeš ponosan do neba, bio je jako duhovit, ja sam bila mnogo srećna - rekla je kroz suze Marinkova majka i navodi da ga i dalje čeka i da nikada neće prihvatiti da ga nema!

- Moj sin je bio čista ljubav i sreća. Sada imam njegovu ćerku, živim za nju, ona je predivna, ide na balet - otkrila je ona.

Mural Marinku Madžgalju se nalazi pored onih koji su posvećeni legendarnim glumcima Zoranu Radmiloviću i Bori Todoroviću.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track