Najnovije vesti

IGRA JEDNU OD GLAVNIH ULOGA U SERIJI TAJNA VINOVE LOZE! A malo ko zna da je njen otac bio GLUMAČKA LEGENDA
Foto: Printscreen/Youtube

nasledila talenat od njega

IGRA JEDNU OD GLAVNIH ULOGA U SERIJI TAJNA VINOVE LOZE! A malo ko zna da je njen otac bio GLUMAČKA LEGENDA

Pop kultura

Glumicu Milicu Zarić domaća publika trenutno gleda u popularnoj seriji “Tajna vinove loze”, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga uz Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Ona je i ranije ostvarivala zapažene uloge u brojnim filmovima i serijama, a glumački talenat nasledila je od oca Dragana Zarića.

Njega pamtimo po ulogama u kultnim filmovima kao što su: “Lepa sela lepo gore”, “Ljubav na seoski način”, “Otvorena vrata”, “Nož”, “Rane”, “Ni na nebu, ni na zemlji”, i drugi.

Dragan Zarić je preminuo 2000. godine u 57. godini života, a ćerka je o njemu svojevremeno ispričala da je bio “otac za primer”.

“Moj otac je, pre svega, bio tata za orden, topao, mudar, pun ljubavi, vodio nas je kroz život dajući nam dovoljno slobode, a sa osećajem, koji nam je duboko usađen, da je porodica uvek i zauvek sigurna luka. Što se posla tiče, on je valjda jedini glumac koji svoju decu nije zaposlio kao dugogodišnji prvak Narodnog pozorišta. Ivan i ja smo pronašli svako svoj put, bez bilo kakve očeve protekcije. Malo je čudno da nas posle tatine smrti niko od mnoštva kolega, reditelja i kolega nije zvao ni za jedan posao, ali to nek je njima na čast”, rekla je ona jednom prilikom.

Dragan Zaric
foto: Pritnscreen/RTS

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...