OVO MI JE NAJTUŽNIJI ROĐENDAN, ZASADIĆEMO TI RUZMARIN: Ivan Mihailović očajan zbog Balaševićeve smrti, posvetio mu DIRLJIVU poruku
Foto: Vladimir Šporčić

tuga

OVO MI JE NAJTUŽNIJI ROĐENDAN, ZASADIĆEMO TI RUZMARIN: Ivan Mihailović očajan zbog Balaševićeve smrti, posvetio mu DIRLJIVU poruku

Pop kultura -

Kantautor i pesnim Đorđe Balašević preminuo je u 67. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu, kao i mnogobrojne hitove.

Đorđe Balašević, Djordje Balasevic
foto: Printskrin / You Tube

Čitav region oprašta se emotivnim rečima od Balaševića, a to je uradio i glumac Ivan Mihailović, kojem je juče bio rođendan, a on je istakao da mu je upravo ovo najtužniji rođendan zbog Đoletove smrti.

“Danas mi je najtužniji rođendan u životu. Pesniče, zasadićemo ti na grobu samo ruzmarin, nećemo ti držati govore, drugima ćemo da pletemo lovore i nećemo dozvoliti da od ovoga naprave tužni treći čin”, napisao je glumac i dodao:

Ivan Mihailović
foto: Damir Dervišagić

“Reči su bile tvoje igračke, video si svet sakriven iza zlatnih oblaka. Nadam se da putuješ na neko lepše mesto, gde je bolja ravnoteža među zvezdama, možda sretneš Božu Puba kako sa anđelima na vrh neba igra raub, preferans i ajnc”.

Ispod njegove objave nizali su se emotivni komentari, a među prvima su se oglasile: Sloboda Mićalović, Tijana Dapčević i Bojana Stamenov.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track