DRAGI ĐOLE, JOŠ TE ČEKAM: Poznati voditelj podelio fotografiju BILBORDA kojim je zvao Balaševića, a sad je poslao POSLEDNJU PORUKU
Foto: ATA Images

emotivno

DRAGI ĐOLE, JOŠ TE ČEKAM: Poznati voditelj podelio fotografiju BILBORDA kojim je zvao Balaševića, a sad je poslao POSLEDNJU PORUKU

Pop kultura -

Hrvatski voditelj Aleksandar Stanković na svom Fejsbuku podelio je emotivan status posvećen kantautoru Đoletu Balaševiću, koji je preminuo 19. februara u 67. godini.

Naime, on je objavio fotografiju plakata koji je 2019. godine zakupio u Novom Sadu, a uz to je napisao:

"Nema veze, svejedno, na stranu sad to, pusti priče... Mi te još čekamo u Nedjeljom u 2, da znaš!"

"Dragi Đole, još uvijek te čekam... Mia Radenković", poručio je tad Stanković Đoletu sa bilborda. Voditelj je godinama pokušavao da dovede Balaševića u emisiju, ali u tome nikad nije uspeo.

Tada je za medije otkrio zašto je potpisao baš Miu Radenković ispod "ljubavne" poruke.

"Zato što je Mia jedna od devojaka koje se pojavljuju u pesmi "Ljerka, a stih ide "Mia Radenković, Uobraženković". Pomislio sam da možda odbija da dođe u emisiju jer i mene smatra Uobraženkovićem", kazao je Stanković.

Stanković je tada otkrio i da se ubrzo posle postavljanja plakata javio porodici Đorđa Balaševića da bi ih obavestio da je on postavio bilbord, da ne bi došlo do nepotrebne fame.

"Prvo bih ga pitao 'Pa dobro, gde si ti?'" rekao je Stanković.

Đorđe Balašević, Djordje Balasevic
foto: Kurir TV

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track