LJUBINKA KLARIĆ U BDP SPREMA NOVU ULOGU: Obožavam mlade glumce! I Tanja Bošković je bila divna prema meni KURIR TELEVIZIJA

Pop kultura -

Izgleda da glumica Ljubinka Klarić danas sa lakoćom proživljava sve ono što se događa proteklih godinu dana kako u našoj zemlji, tako i u celom svetu. Dok čeka na revakcinaciju, uveliko planira letovanje i očekuje normalizaciju situacije sa koronavirusom.

Ekipa Kurir televizije videla je u BDP, gde igra i raduje se novoj predstavi i druženju i saradnji sa mlađim kolegama. "Hajde vise da ne budemo depresivni, a malo da živimo! Jeste nas ovaj period obeshrabrio i ukočio, ali sve će to da prođe. Hajde da se vakcinišemo i da nekako nastavimo da živimo. Kad su me pitali zašto se vakcinišem, pa zato što više nemam ni para ni živaca da sedim u kući", ispričala je glumica.

Ona se nada da će do proleća, leta, situacija da se unormali kada će konačno otići na more. Dok razmišlja o destinacijama koje bi mogla da poseti, gleda da bude od pomoći mladim glumcima. "Obožavam mlade glumce, ne samo u ovom slučaju. Mnogo mi je žao kad se uplaše, imaju tremu, pa se ne osećaju slobodno.

Mj cilj je da ih oslobodim, i ja sam bila mlada glumica i imala sam dobru podršku. Sećam se kad sam došla da igram u Ateljeu, koliko je Tanja Bošković bila divna prema meni. Toliko je važno da se nađe neki stariji glumac da pomogne da se vineš", objasnila je i priznala da i sama ima tremu pred važnu premijeru, koja se manifestuje ubrzanim dahom. Razgovarali smo i o tome da li ima poslovne planove za 2021. godinu, kao i da li joj sin pravi društvo na probama i pokazuje zainteresovanost za glumu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track