muk

NAKON BALAŠEVIĆEVE SAHRANE ISPRED NJEGOVE KUĆE UPALJENO VIŠE OD 500 SVEĆA: Tužan prizor u Ulici Jovana Cvijića u Novom Sadu

Pop kultura -

Đorđe Balašević sahranjen je danas u prisustvu porodice na gradskom groblju u Novom Sadu, a nakon toga ispred njegovog doma upaljeno je vi'še od 500 sveća.

Oni koji su ga voleli i poštovali, okupili su se ispred njegovog doma kako bi mu odali počast, pa se tako mogu videti i suze na licima prisutnih.

Đorđe Balašević, Djordje Balasevic, kuca
foto: Nemanja Nikolić

A u ime opštine Novi Sad oglasio se Nemanja Milenković, koji je otkrio kakva dešavanja će se održati u rodnom gradu u čast pokojnog kantautora.

- U ime Novosađana, ovaj grad je satkan od reči i niti koji su gradili čika Jova Zmaj, Laza Kostić, Mika Antić, pa evo sad i Đorđe Balašević. Svu zaljubljenost plavog čuperka je mogao samo Đole da spoji u stihu svojih pesama. Imao je talenat da male priče pretoči u velike tajne. Iako mediji žele da to bude velika senzacija, to je u suprotnosti sa Balaševićem. Zato je taj ''D-mol'' jedini način da se zahvalimo Đoletu Balaševiću - istakao je Nemanja.

Đorđe Balasevic, groblje
foto: Nemanja Nikolić, ATA Images

Kurir.rs/I.B/J.S.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track