UVEK MASKIRAN ULAZI U ZGRADU, NE ŽELI DA GA PREPOZNAJU! Komšije Miloša Bikovića otkrile: Devojke zvižde za njim, ima HARIZMU!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

UVEK MASKIRAN ULAZI U ZGRADU, NE ŽELI DA GA PREPOZNAJU! Komšije Miloša Bikovića otkrile: Devojke zvižde za njim, ima HARIZMU!

Pop kultura -

Susedi Miloša Bikovića otkrivaju da je retka prilika kada uspeju da sretnu popularnog glumca, a i kada ga sretnu, imaju utisak da osim uljudnog pozdrava ne želi neku dublju komunikaciju.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Prva TV

- Sjajan je momak. Nisam u to verovao dok ga nisam upoznao. Delovao mi je prepotentno preko TV ekrana, ali uživo pristojan. Nekoliko puta je svratio u radnju, ljubazno se pozdravio, bio je poprilično nasmejan. Pre oko pola godine se njegova majka doselila u ovu zgradu. Odlučili su da renoviraju stan i sve preurede po njenoj želji. Stalno su ovuda prolazili majstori, tako da su radovi bili neminovni. Verujem da je zaradio ogroman novac, čim je u ovoj zgradi uspeo da pazari stan. Kvadrat se ne kreće ispod 2.500 evra - govori komšija iz iste zgrade, dok je u obližnjem objektu prodavačica ističe kako je Bikovića srela u večernjim satima, ali maskiranog.

- Videla sam ga možda svega dva puta kako posećuje ovu zgradu. Svaki put je bio maskiran. Naočare, kapa i maska su obavezni. Verovatno ne želi da ga ljudi prepoznaju i samim tim ima želju da zadrži privatnost koliko god je to moguće. Deluje pristojno, barem što sam iz daleka uspela da vidim - kaže prodavačica.

U obližnjoj prodavnici napominju kako majka obično pazari, dok su Miloša sreli jedanput.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Prva TV

- Uglavnom majka dolazi u radnju i kupuje osnovne namirnice koje joj trebaju. Miloša smo srele jednom, upitala sam ga da li mogu da ga slikam, jer ga moja ćerka obožava. Nasmejao se ljubazno i ispozirao, ostavio je i pozamašan bakšiš. S obzirom na to da je kupio sitnice, nije ni trebalo bilo šta da ostavlja. Ali takav je, deluje mi srčano i ljubazno - poručuje kasirka koja radi u blizini.

Susedi kažu da Miloševoj harizmi ne odolovaju prolaznice.

- Možda nije lep kao Alen Delon, ali ima nešto. Taj mali ima harizmu i ne možeš da ga ne primetiš kada prođe ulicom. Devojke se okreću za njim, čini mi se da bi i zviždale za njim da ih nije sramota - kaže jedna starija gospođa koja često šeta svog ljubimca pa Miloša često sreće.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track