PRETI JOJ SMRĆU, PRATI U STOPU, RAZBOLILA SE ZBOG NJEGA: Bili Ajliš uplašena za ŽIVOT, traži zabranu prilaska
Foto: Profimedia

američki mediji prenose

PRETI JOJ SMRĆU, PRATI U STOPU, RAZBOLILA SE ZBOG NJEGA: Bili Ajliš uplašena za ŽIVOT, traži zabranu prilaska

Pop kultura -

Američka pevačica Bili Ajliš je zatražila zabranu prilaska protiv čoveka po imenju Džon jer je proganja prati svaki njen pokret. Kako navode američki mediji, on je poslednjih šest meseci maltretirao i pretio zastrašujućim porukama i navodnim čudnim gestovima. Sve se to odigralo u blizini njene kuće u Los Anđelesu.

Bili Ajliš
foto: Profimedia

Navodno, bar tako tvrdi Bili Ajliš, a prenose američki mediji Džon Hirl je kampovao u školi preko puta njene kuće. Bili navodi da je primila brojne preteće poruke i uznemirujuća pisma, a tvrdi i da je neko gledao i napravio gestkao da će joj prerezati grlo. Ona je otkrila i sadržaj jedne poruke od Džona koja ju je mnogo uznemirila.

"Ne možeš da dobiješ ono što želiš, osim ako je ono što želiš umreti za mene. Znaćeš da će se uskoro voda podići, a ti ćeš umreti. Umrećeš", pisalo je u poruci.

Bili Ajliš
foto: Profimedia

Pevačica tvrdi da je ovaj čovek gledao kako ulazi i izlazi iz svog doma, a uvek joj je nešto pričao ili pravio čudne pokrete. Takođe, tvrdi da je postala anksiozna i svaki put je mnogo uplašena kada mora da vrati kući, ili da izađe iz nje, a boji se i za sigurnost svoje porodice.

Sada je merom zabrane prilaska zatražila da joj se Džon ne može približiti, a ni njenim roditeljima u krugu od najmanje 200 jarda, što je 182.88 metara. Želi da se Hirl ne približava njoj i njenoj porodici na manje od 200 metara. Losanđeleska policija tvrdi kako istražuje slučaj, ali Džon nije uhapšen, navode američki mediji.

Bili Ajliš
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./TMZ)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track