POTRESNO! MINJA SUBOTA POSLE SMRTI VOJKANA BORISAVLJEVIĆA: Borio se sa bolešću, bio je prikovan za krevet, ali je otišao odjednom
Foto: Kurir, Youtube

IZGUBIO BITKU OD TEŠKE BOLESTI

POTRESNO! MINJA SUBOTA POSLE SMRTI VOJKANA BORISAVLJEVIĆA: Borio se sa bolešću, bio je prikovan za krevet, ali je otišao odjednom

Pop kultura -

Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera je trajala više od pet decenija, preminuo je danas u Beogradu.

Arsen Dedic, Bora Corba, vojkan Borisavljevic
foto: Printscreen/Youtube

Vojkan će zauvek biti upamćen kao kompozitor hitova kao što su “Odiseja”, “Ljubav je samo reč” i “A sad adio”, i mnogih drugih.

Minja Subota
foto: Facebook

Jedan od njegovih bliskih prijatelja bio je i Minja Subota, koji je šokiran saznanjem da nas je zauvek napustio njegov dragi kolega i prijatelj.

- To je veliki šok za mene. Čuli smo se pre nekoliko dana. Poslednja dva meseca je bio u krevetu, nije mogao da hoda. Kritikovao sam ga što mi se nije javio ranije. Lečio se, ali ne mogu da verujem da je tako odjednom otišao. Mi umetnika takvog kova više nikada nećemo imati, niti smo svesni koga smo izgubili, njegova dela su istinska remek dela. Ovo je nedoknadiv gubitak - rekao je Minja Subota.

Tužna vest zatekla je i Leontinu Vukomanović.

Pinkove zvezdice, Leontina Vukomanović
foto: Printscreen/TV Pink

- A sad adio, moj maestro! Veliki Vojkan Borisavljević više nije sa nama, ostaće zauvek u pesmama za decu, filmskoj muzici, u neverovatnim hitovima popularne muzike. Mnogo mi je žao - rekla je Leontina.

BONUS VIDEO:

02:39

LEONTINA SAVETUJE KAKO DA PREPOZNATE TALENAT KOD DECE: Kad vidite da rade ovo obavezno ih odvedite u hor (KURIR TV)

Kurir.rs/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track