MAMILA UZDAHE NA PLAŽI, NEMA KO SE NIJE OKRENUO ZA NJOM: Bivša devojka Džastina Bibera prošetala TOP dekolte i opasno TELO! (FOTO)
Foto: Profimedia

kakva riba

MAMILA UZDAHE NA PLAŽI, NEMA KO SE NIJE OKRENUO ZA NJOM: Bivša devojka Džastina Bibera prošetala TOP dekolte i opasno TELO! (FOTO)

Pop kultura -

Šantel Džefriz (28) je glumica, DJ, producentkinja i model, a najpoznatija je kao bivša devojka Džastina Bibera i kopija starlete Kim Kardašijan.

Santel Dzefris
foto: Profimedia

Nju su paparaci uhvatili na plaži u Majamiju u veoma izazovnom kupaćem kostimu koji nije ostavljao mnogo toga mašti. Dok je šetala svu su gledali u njeno telo koje je krasio narandžasti kupaći kostim sa zanimljivim tamno-belim geometrijskim oblikom.

Santel Dzefris
foto: Profimedia

Pokušavala je i da napravi dobar selfi za njen Instagram profil koji prati 4.700.000 ljudi.

Inače, ova lepotica je poznata je po burnom ljubavnom životu u kojem ne skriva kako joj je status muškarca najbitniji. "Ne zanimaju me muškarci bez statusa", poručila je jasno i glasno jednom prilikom.

Šantel je krajem 2011. godine zavela sina poznatog repera Pi Didija, Džastina Komba, a veza je trajala nešto manje od godinu dana. Tokom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Tvistom, ali i s igračem američkog fudbala Di Šonom Dćeksonom, s kojim je raskinula 2013. godine.

Uspela je da upeca 2015. godine i repera Trevisa Skota, koji je poznat i kao otac deteta najmlađe milijarderske na svetu Kajli Džener.

Na listi njenih bivših je i košarkaš Džordan Klarkson, kojeg su jedno vreme povezivali sa Kajli Džener. Međutim, mlada manekenka demantovala je takve natpise jer se u to vreme viđala s njegovim kolegom Benom Simsonom. Na Šantel je pao i NBA košarkaš Kajri Irving.

Santel Dzefris
foto: Profimedia

- Povećala sam grudi, ali sam ih posle smanjila, dosadilo mi je da nosim naokolo dva balona - rekla je ona na temu svog poprsja.

Bonus video:

00:31

DEJAN MILIĆEVIĆ OPLEO PO POZNATIMA: Obrađuju SLIKE! Soraja i Dara su KRALJICE FOTOŠOPA (KURIR TELEVIZIJA)

(Kurir.rs/A.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja