AU, KAKVA BLAMČINA! Anđelka Prpić otkrila kako se OSRAMOTILA pred čuvenim glumcem! Bila je ubeđena da SVE zna!
Foto: Printscreen/Instagram

nije bilo prijatno

AU, KAKVA BLAMČINA! Anđelka Prpić otkrila kako se OSRAMOTILA pred čuvenim glumcem! Bila je ubeđena da SVE zna!

Pop kultura -

Anđelka Prpić je dobro poznato lice i jedna od najduhovitijih glumica na ovim prostorima, a podelila je sa publikom veliki blam koji joj se dogodio na početku karijere. Ona je gostovala u jednoj emisiji i upitali su je odakle nadimak "kraljica pogrešnih pitanja", a ona je bila veoma raspoložena da objasni.

- Bila sam treća srednje kada sam se prijavila za emisiju "Generalna proba" na trećem kanalu i u tom serijalu sam pobedila - počela je Anđelka priču.

- Kada je krenuo novi serijal, pozvali su me da budem u žiriju zajedno sa Vojom Nedeljkovićem i Slobodanom Bodom Ninkovićem - nastavila je dalje.

Rekla je da je tada, kao i svi tinejdžeri srednjoškolci, bila ubeđena da zna sve, pa je sebi dala za pravo da malo opusti atmosferu i upusti se sa Bodom u neobavezni razgovor. - Kako ste Bodo, kako je sa blizancima, da li plaču, kako je Nataša? - pitala ga je ona, mislivši da su on i Nataša Ninković koja je u tom periodu rodila blizance, u braku.

- On ukapira zašto ga ja pitam za blizance i verovatno je pomislio "Ko je gospođica, odstranite je ako može", ali je prešao preko toga, kao da to nije ništa, ne bi umanjio moju sramotu - rekla je Anđelka u emisiji "Šok tok".

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:56

ZORICA DUKIĆ O UČEŠĆU U RIJALITIJU I PROSTITUTKAMA: Pitala sam se da li me gledaju kao nekog SUMNJIVOG MORALA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track