DAVAĆU ČASOVE GLUME MALOJ BILJANI, POMOĆI ĆU JOJ SVE ŠTO MOGU! Kolja dirnut pričom male Dare iz Jasenovca!
Foto: ATA images, Printscreen

svaka čast

DAVAĆU ČASOVE GLUME MALOJ BILJANI, POMOĆI ĆU JOJ SVE ŠTO MOGU! Kolja dirnut pričom male Dare iz Jasenovca!

Pop kultura -

Čuveni glumac i producent Nikola Pejaković Kolja kaže da će rado pomoći Biljani Čekić i držati joj besplatne časove glume. Pejaković obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da mala heroina odneguje svoj talenat.

"Bilo bi mi drago da Biljanu podučavam glumi u Banjaluci. Slobodno prosledite moj broj telefona njenom ocu. Neka me kontaktira, pa ćemo se dogovoriti oko svega. Vrlo rado ću joj pomoći šta god budem mogao", rekao je Pejaković.

Nikola Pejaković Kolja
foto: Screenshot televizija Hram

I njegov kolega Jovo Maksić, koji sa Biljanom igra u filmu "Dara iz Jasenovca", budi se da pomogne maloj glumici u ostvarenju snova.

"Založiću se da Bilji nađemo najbolju školu glume u Banjalici. U ovom gradu žive sjajni glumci si sigurno će joj pomoći. Svi mi smo u kontaktu i učinićemo sve da ova talentovana devojčica ostvari svoje snove", priča Jovo.

Biljana može da računa i na pomoć glumca Zlatana Vidovića, koji u istorijskoj drami režisera Predraga Gage Antonijevićeva igra Darinog oca Mileta Ilića.

- U Banjalicu postoji Gradsko pozorište "Jazavac", koje ima sjajnu školu glume! Pričaću sa njima da obezbedimoBilji besplatne časove, a i ja sam tu za svaku pomoć lpka kpki treba", poručuje Vidović.

Zlatan Vidovic
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/I.B/Informer

BONUS VIDEO:

01:14

(ANKETA) PITALI SMO BEOGRAĐANE DA LI SU GLEDALI DARU: Odgovori koje smo dobili SLOMIĆE svakog (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track