SAD AKO SE OŽENIM RUSKINJOM, BIĆE TO STVARNO IZ LJUBAVI! Miloš Biković progovorio o SVADBI nakon što je dobio RUSKO DRŽAVLJANSTVO!
Foto: Dado Đilas

našalio se

SAD AKO SE OŽENIM RUSKINJOM, BIĆE TO STVARNO IZ LJUBAVI! Miloš Biković progovorio o SVADBI nakon što je dobio RUSKO DRŽAVLJANSTVO!

Pop kultura -

Miloš Biković pre nekoliko meseci proglašen je za jednog od najplaćenijih glumaca u Rusiji, a sada je dobio i rusko državljanstvo, čime je i te kako počastvovan.

Naime, Biković se na Instagramu pohvalio da je posle sedam godina rada u Rusiji dobio njihovo državljanstvo i da će nastaviti da radi na zbližavanju naših naroda kroz kulturu.

Miloš se sada ponovo oglasio i našalio da, ukoliko bi se oženio Ruskonjom, sada bi to bilo iz ljubavi jer mu papiri nisu potrebni.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Prva TV

On je istakao da ima dve domovinea, a sa osmehom je istakao da, ako se oženi Ruskinjom, može da kaže da je to uradio iz ljubavi.

Na pitanje da li to znači da ima nešto da najavi, rekao je:

- Nemam.

O tome kako se tako dobro uklopio u rusko društvo, Biković na prvom mestu ističe same Ruse.

- To najviše govori o njima i koliko oni poštuju kulturu i delatnike kulture. U vreme kada svi zatvaraju granice i kada se ljudi dodatno otuđuju, oni čine jedan ovakav gest i to je jedno dodatno zbližavanje dva naroda - objasnio je glumac.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:44

MISLIO SAM DA SAMO SRBI IMAJU ČUDNE OBIČAJE! Miloš Biković otkrio šta Rusi rade 31. decembra, ovo je sve ŠOKIRALO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track