GLUMICA ODLUČILA DA SE POVUČE IZ SVETA GLUME, A RAZLOG JE SVE ŠOKIRAO! Zvezda Harija Potera uradila ono što niko nije očekivao!
Foto: Profimedia

iznenadila

GLUMICA ODLUČILA DA SE POVUČE IZ SVETA GLUME, A RAZLOG JE SVE ŠOKIRAO! Zvezda Harija Potera uradila ono što niko nije očekivao!

Pop kultura -

Čuvena britanska glumica i zvezda filmova o Hariju Potera, Ema Votson (30), već neko vreme odbija uloga koje joj se nude, a razlog za to je to što je navodno odlučila da se povuče iz sveta glume.

Poteru već neko vreme ne prihvata ponude za uloge, a do januara 2021. godine provela je neko vreme na Ibici, u Španiji, sa svojim verenikom Leom Robintonom.

Međutim, sada se vratila u Ameriku ali i dalje živi potpuno povučeno, izolovano od filmske industrije u kojoj je provela toliko godina. Kako je izjavio njen predstavnik za štampu, "karijera Eme Votson je trenutno zamrznuta", ali nije precizirao šta je razlog.

Činjenica je da se Ema još prošle godine žalila kako nije potpun život nekoga ko u 30. godini nema dom, porodicu, decu... Ipak, zluradi podsećaju da na računu ima čitavih 80 miliona dolara i da zaista može mirne duše da ide u penziju i pravi dalje životne planove.

Ema Votson
foto: Profimedia

Pored franšize vredne milijardi dolara kao što je "Hari Poter", Ema je glumila i u filmovima "Lepotica i zver" i "Male žene". Vrlo je uspešna i u modelingu - zaštitno je lice poznatih modnih kuća.

Ema ima veoma popularne naloge na društvenim mrežama, ali i tu se "povukla u ilegalu" već duže vreme. Na Instagramu je prati skoro 60 miliona ljudi, a ona na njemu nije objavila ništa od prošlog juna.

Ema Votson
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

01:38

OVO JE PRVI MUŽ DŽEJ LO KOJEG DOSAD NISMO VIDELI: Zbog njegovog izgleda ŽENE vrište, a ni glumici sad nije svejedno (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track