OBUZELE IH EMOCIJE U SERIJI TAJNE VINOVE LOZE: Sloboda i Vojin se strastveno ljubili, nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugog!
Foto: Printscreen/RTS

komentari pljušte

OBUZELE IH EMOCIJE U SERIJI TAJNE VINOVE LOZE: Sloboda i Vojin se strastveno ljubili, nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugog!

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović (39) i Vojin Ćetković (49) glume u seriji "Tajne vinove loze", a sada su scenom u istoj pokrenuli lavinu komentara.

Naime, Sloboda i Vojin su imali scene u kojima se strasno ljube, a kako deluje, nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugog, a emocije su ih potpuno obuzele.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/RTS

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Oni sada otkrivaju da je za uspešan brak bitna ljubav, poštovanje, razumevanje. Njih dvoje su se sreli na snimanju filma "Zona Zamfirova" 2002. godine.

Sloba ističe da ih ljudi razvode barem jednom mesečno.

- Razvode nas bar jednom mesečno. Već je postalo dosadno. Kad bismo se jednog dana razveli, mislim da nam niko ne bi poverovarao - našalila se glumica, a onda otkrila kako vaspitava bliznakinje Veru i Milu.

- Nastojimo da ih vaspitavamo onako kako su Vojina vaspitavali njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu druga je stvar, ali jako želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima - zaključuje Mićalovićeva za Hello.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/RTS

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

01:06

LJUPKA PRASNULA U SMEH NA NAJAVU O SEBI I GENERALU SIMIĆU! Ostavila sve iza sebe i stavila tačku (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track